sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Aprillia: Raakakaakao kielletään Suomessa ja luokitellaan jatkossa huumausaineeksi?

Share
Tämä kyseinen artikkeli oli siis (onneksi) täyttä fuulaa, Aprilli-semmoista :DDD
Kiitos ja anteeksi! Kuitenkaan ei ole täysin kaukaahaettua, että vastaavaa pääsisi oikeasti tapahtumaan nykyään, kun tuntuu siltä että kuukausi kuukaudelta ihmisten perusoikeuksia ja vapautta pyritään rajoittamaan ties milläkin älyttömillä uusilla laeilla sekä kielloilla. Sen lisäksi että tämä oli toivottavasti *hauska pila*, toivon myös että se herättää kenties entuudestaan keskustelua siitä, missä tällähetkellä yhteiskunnassamme mennään ja miltä tulevaisuus näyttää. Itse uskon ja luotan täysin siihen, että edessämme on kultainen tulevaisuus, kunhan vain itse pidämme huolen siitä ettei meitä päästä viilailemaan linssiin. Jotta tästä *pilasta* olisi joillekin jotain hyötyäkin, annan vastapalloon linkin jonka sisältö ei ole aprillipilaa, vaikka asiaan vihkiytymättömän silmissä se saattaisi siltä aluksi vaikuttaakin. Tässä puhutaan paljon siitä, minkälainen tulevaisuus meitä toivottavasti odottaa, ja miten vanhan korporaatioeliitin pyörittämän pikavauhtia kohti dystopiaa menevän maailman todellinen valta onkin siirtymässä takaisin sosiopaattieliitiltä ihmisille. Rauhaa & Rakkautta! ^_____^

Raakakaakao ja sen johdannaiset aiotaan vuoden 2013 alusta alkaen luokitella huumausaineeksi.Asiasta virallisen päätöksen tekivät sosiaali- ja terveysministeriön valiokunta 30. maaliskuuta pitkän istunnon päätteeksi. Raakakaakaon sisältämä teobromiini useine apuaineineen on vuoden 2013 alusta alkaen laiton huumausaineeksi luokiteltava piriste.

-"Kyseistä hanketta on ajettu jo pidemmän aikaa",
kertoo Suomen erikoisklubeihin kuuluva lojaali & rehellinen terveysvirannoimainen Cristhel Lambert-Allredy.

-"Antioksidanttivaikutukset tuottavat myös oman päänvaivansa, kyseessä on kuitenkin vahvimpia kasveja mitä tunnemme."
Kaakao aiotaan kieltää porrastetusti. 1.1.2013 asettuu ensimmäinen myyntikielto, joka koskee kaikkea raakaa kaakaota. 1.1.2014 Lambert-Allredyn tavoitteena on saada EU-tuomioistuimessa läpi lakialoite, joka kieltää kaiken raskaasti prosessoimatoman kaakaon myynnin koko euroopassa. Jäädäänpä mielenkiinnolla odottamaan jatkoa!

1 kommentti:

  1. Kuka on Cristhel Lambert-Allredy ? Missä tätä kaakaon kieltoa on "valmisteltu" ja kuinka kauan? Miksei kukaan ole kuullut tästä mitään ? Pitääkö tosiaan alkaa perustamaan rinnakkaisvaltio, koska selkiemme takana tapahtuu yhtä ja toista ?

    VastaaPoista