torstai 27. tammikuuta 2011

Vetovoiman laki - kovin juttu ikinä

Share
***Spoiler alert! Sisältää tietoa jota käsitellään muunmuassa 'The Secret' -nimisessä elokuvassa. Jos et ole nähnyt elokuvaa etkä halua kuulla itse 'salaisuutta' tätä kautta, älä lue eteenpäin!***

Jos minulta kysytään että mikä on ollut vaikuttavin juttu mihin olen lähiaikoina törmännyt, nousee yksi muiden joukosta täysin ylivoimaisesti.

Kyseessä on vetovoiman laki. Vetovoiman laki tarkoittaa käytännössä sitä että jokainen meistä vetää kaiken, siis aivan kaiken omaan elämäänsä.

Miksi toiset menestyvät ja toiset eivät niinkään?

Menestyjät osaavat joko tiedostaen tai tiedostamattaan käyttää vetovoiman lakia hyväkseen. He tiedostavat joka tapauksessa ovansa itse oman elämänsä käsikirjoittajia.

Mitä homma sitten käytännössä tarkoittaa ja miten se toimii?

Luot elämäsi ajattelemalla. Jos keskityt huonoihin asioihin, vedät niitä puoleesi. Jos taas keskityt hyviin asiohin, käy samoin; Vedät niitä puoleesi.

Vedät KAIKEN mitä ajattelet, omaan elämääsi.

Onko sinulle käynyt koskaan niin, että ajattelet jotain henkilöä josta ei ole kuulunut pitkään aikaan ja yht'äkkiä hän soittaakin sinulle? Tai hän käveleekin yllättäen vastaan vaikka asuisi toisella paikkakunnalla. Entä jos mietit hieman menneisyyttäsi - ovatko ajatuksesi käyneet toteen? Sekä hyvässä että pahassa?

Vetovoiman laki on oikeasti kovin juttu ikinä. Kun tajusin homman pointin, aloin itkemään onnesta. Tajusin, että kaikki se hyvä ja paha mitä elämässäni oli, oli syntynyt juurikin oman ajatteluni kautta. Tajusin että olen saanut aivan kaiken mitä olen halunnutkin. En vain ollut tajunnut haluta enempää. Olen saanut myöskin paljon sellaista negatiivista, mitä olen käynyt päässäni läpi.

Kun ajattelet, ikäänkuin tilaat ja 'saat sen' jos vain tarpeeksi keskityt ajatukseen. Kaikki uskonnot perustuvat osaltaan tähän samaan asiaan, eikä ole mitään väliä että uskotko johonkin vai et. Joillekin "toiveiden toteuttaja" on Jumala, joillekin Lampunhenki, joillekin taas Universumi. Koulukunnalla ei ole mitään merkitystä - tärkeää on että ymmärrät jutun jujun. Raamatussahan kerrottiin että Jumala loi ihmisen kuvakseen. On siis syytä nyt viimeistään tiedostaa että sinulla piilee voimia joista et välttämättä ollut vielä tietoinen.

Koko vetovoiman lain salaisuus on tämä:

Saat kaiken mitä ajattelet. Sinun pitää ajatella asioista ikäänkuin ne olisivat jo käyneet toteen kohdallasi. Jos haluat siis esimerkiksi jonnekin lämpimään, koita mahdollisimman paljon fiilistellä asiaa. Sulje silmäsi, laita asiaankuuluvaa musiikkia soimaan ja anna ajatuksen lentää. Kuvittele että olet parhaillaan haluamassasi maassa ja mieti mitä tekisit siellä. Sinun pitää tuntea se. Mieti oikein tarkasti, miltä tuntuu kun tapahtuu jotain oikein mukavaa.

Vetovoiman laki toimii kuten lampun henki, ainoa eroavaisuus on toiveiden määrässä. Tunnetussa versioissa Aladdinilla on kolme toivetta, mutta alkuperäisessä niitä on rajattomasti. Niin myös tosielämässä, vetovoiman lain myötävaikutuksesta. Toiveidesi määrä on rajaton.

Tunteet ovat helppo keino käyttää vetovoiman lakia hyväkseen. Se tunne nimenomaan loppujen lopuksi ohjaa toiveesi sinun luoksesi. 'Tunne' ja 'tunteet' ovat avainasemassa, kun puhutaan vetovoiman lain käytöstä.  Kannattaa kokeilla, sillä sinulla ei ole hirveästi hävittävää. Tämä on täysin ilmaista. Fiilistely on kaiken lisäksi huippukivaa!

Aluksi voi olla vaikeaa päästä oikealle 'taajudelle' tässä valtavan hektisessä maailmassa. Pyri karistamaan mahdolliset negatiiviset tunteesi korvaamalla pelko innostuksella, kuten Viidakkomies asian muotoilee. Voit myös käyttää monia keinoja tyhjentääksesi mielen häiritsevistä ajatuksista. Itselläni toimivin on musiikki, ehdottomasti. Jos mieleen tulee jotain ei-niin-mukavaa, alan hyräillä jotain kappaletta tai soittamaan sitä jollain soittimella = instant feelgood.

Jokaisella meillä on varmasti jo nyt jotain mistä voimme olla aidosti kiitollisia.

Jotta pääsisit 'oikeille taajuuksille', aloita jostain mitä sinulla jo on. Ole siitä aidosti kiitollinen. Se voisi olla esimerkiksi terveys, perhe, kumppani, lemmikki, mikä vain. Ei ole mitään niin suurta tai mitään niin pientä, etteikö se olisi myös saman lain vaikutuksen alaisuudessa. Konkretisoi asia kirjoittamalla se ylös! Toimi esimerkiksi näin:

"Olen kiitollinen siitä että minulla on jalat joilla voin kävellä, juosta, hyppiä ja tehdä mitä ikinä haluankaan..."
Fiilistele sitä miten hienoa onkaan ja kuinka paljon sinulla on jo nyt. Ole aidosti kiitollinen ja fiilistele sitä tunnetta. Sen jälkeen voit soveltaa kaavaa johonkin mitä sinulla ei vielä ole:

Käyttäydy aivan samalla tavalla kuin äskeisessä esimerkissä. Tälläkertaa olet vain kiitollinen jostain mitä ei vielä ole saatavillasi, mutta joka tulee pian olemaan. Tunne omistavasti se, jos se on jokin esine tai jos se on jokin asia, tunne että tämä toiveesi on jo käynyt toteen ja ole siitä kiitollinen!

On myös ensiarvoisen tärkeää, että hyväksyt asiat sellaisena kuin ne ovat ja tiedostat luoneesi itse myöskin menneisyytesi. Nyt kun tiedät tämän, älä ajattele enää että
"Mutta kun minä olen tälläinen, ei tuo minulta onnistu."
Sinä olit sellainen, et ole enää. Nyt tiedät että voit koska tahansa muuttaa tulevaisuuttasi jos haluat. Sinulta onnistuu kaikki minkä haluat sinuta onnistuvan. Jos sanot "Tämä ei minulta kyllä onnistu", saat haluamasi; Voit olla varma että se ei sinulta myöskään onnistu. Jos taas ajattelet sekä tunnet ajatuksissasi että onnistut jossain, onnistut siinä aivan takuuvarmasti.

Hauskin keino käyttää vetovoiman lakia on ehdottomasti tehdä lista, mihin kirjoitat ylös kaiken, mitä ikinä toivoisitkaan elämääsi. Uskot sitten tähän lakiin tai et, se toimii. Kirjoita ylös kaikki, sinulla ei edelleenkään ole hirveästi mitään menetettävää. Jos kuitenkin koko homma vaikuttaa juuri sinulle liian absurdilta, hyvä niin. Silloin ehkä kiinnostuksen kohteesi löytyvät jostain muualta.

Aikoinaan tätä tietoa varjeltiin 'suurena salaisuutena'. Sen ovat tienneet aikojen saatossa erittäin monet menestyneet aikansa suurnimet, muunmuassa Sir Isaac Newton, Albert Einstein, Martin Luther King, Henry Ford, Beethoven, Buddha sekä Thomas Eddison. Myöskin Oprah Winfrey on puhunut avoimesti vetovoiman laista sekä siitä kuinka hän on käyttänyt sitä menestyäkseen urallaan. Vetovoiman laista on tehty myös useita kirjoja ja siitä puhutaan monissa biiseissä. Niistä kuitenkin enemmän joku toinen kerta.

Kun puhutaan siitä että ajatukset vaikuttavat kaikkeen, tulee väistämättä mieleen että mitä sitten jos negatiiviset ajatukset vain pyörivät päässä, eikä loppua näy? Toteutuvatko nekin?

'Ajatuksen taajuutta' pystytään mittaamaan tieteellisesti, ja tulosten perusteella positiiviset ajatukset ovat satoja kertoja voimakkaampia kuin negatiiviset. Tämä siis helpottaa huomattavasti asiaa. Lisäksi apuna on viive, eli tämä ei toimi tietenkään samalla hetkellä kun ajattelet. Sillä hetkellä kun ensimmäisen kerran syvennyt johonkin hienoon ajatukseen, universumi rupeaa työskentelemään puolestasi ja sinä alat automaattisesti pikkuhiljaa vetämään asiaa puoleesi.

Kaikki ei käy hetkessä joten pitää olla kärsivällinen eikä luovuttaa. Mikäli luovuttaa, saattaa pinnan alta nouseva unelma luhistua kasaan. Usko siis itseesi ja mahdollisuuksiisi. Olet syntynyt suurin piirtein samanlaisesta paikasta kuin kaikki muutkin, oli sitten kyseessä kaverisi, julkkikset tai maailman vauraimmat ihmiset. Jokainen pystyy saavuttamaan aivan kaiken mitä haluaa, jos uskaltaa haluta.

Monia kiinnostaa varmasti myös asian tieteellinen puoli:

Kun laitat elektronimikroskoopin alle kätesi ja zoomaat tarpeeksi pitkälle, ainut mitä loppujenlopuksi näkyy, on energiavärähtelyä. Se on sitä mistä jokainen meistä koostuu. On kyseessä sitten ihminen, auto, puu, pyörä tai vaikka pankkikortti - kun zoomataan tarpeeksi pitkälle, kaikki näyttävät samalta. Jäljelle jää vaan energiavärähtelyä, eli olemme siis käytännössä ennen kaikkea käveleviä ja ajattelevia energiakenttiä. On tärkeää tiedostaa että loppupeleissä me kaikki olemme yhtä - energiaa.

Jos laskut ottavat päähän, älä ajattele niitä. Muuten saat vain lisää laskuja. Silloin keskität energiasi negatiivisesti. Ajattele mielummin rahaa. Voit myös ajatella keinoja, joiden avulla voit elää mahtavaa elämää mutta pienillä kustannuksilla. Tiedäthän miten esimerkiksi julkkikset saavat 'melkein kaiken' ilmaiseksi. Oli kyse sitten drinkistä baarissa tai asunnosta - jos voit luoda ympärille tarpeeksi hyvää, saat sitä myös itse - takuuvarmasti.

Moni on aavistanut tämän koko homman jujun jo ihan pienestä pitäen - itse kuulun tähän joukkoon. Vasta kuitenkin muutamia kuukausia sitten löysin teoriapohjan jutulle ja kauan miettimäni universumin arvoitus ratkesi minulle. Itkin kuin pikkutyttö, mutta ilosta.


Loppuun vielä muutamia lainauksia sekä yksi video:

"Time and size do not exist in the Universe. It is as easy to heal a pimple as a disease. The process is identical; the difference is in our minds. So if you have attracted some affliction to you, reduce it in your mind to the size of a pimple, let go of all negative thoughts, and then focus on the perfection of health." -The Secret Quotes

"All religions, arts and sciences are branches of the same tree"
-Albert Einstein

"Imagination is everything. It is the preview of life's coming attractions."
-Albert Einstein

"The secret is the answer to all that has been all this is and all that will be."
-Ralph Waldo Emerson

"What power this is I cannot say. All that I know is that it exists."
-Alexander Graham Bell

"You create your own universe as you go along."
-Winston Churchill 

"All that we are is the result of what we have thought."
-Buddha

"Be the change you wish to see in the world."
-Gandhi

Ai niin. Nyt kun luet tätä, niin tiedoksesi että vedit tämänkin itse puoleesi. Jos kyseessä oli sinulle uusi asia, onneksi olkoon!

Nyt tiedät miten voit saavuttaa elämässäsi mitä ikinä tahdotkaan. Käsite nimeltään 'realismi' on turha, koska jokainen luo itse oman realisminsa. Jos tyydyt vähempään, hyvä niin. Jos taas uskot mahdollisuuksiisi, käytä sitä ihmeessä hyväksesi tämän lain kanssa!

Pidit mitä tahansa sitten miten realistisena tai utopistisena unelmana tahansa, vetovoiman lain mukaan sinun on yhtä helppo vetää puoleesi niin yksi ilmainen olut kuin vaikkapa miljoona euroa käteistä rahaa. Miksi siis pitäisi tyytyä vähempään kun enemmänkin on tarjolla? Aloita jostain pienestä ja kokeile. Heti kun saat luoksesi jotain pienempää, etene suurempiin toiveisiin ja anna niiden toteutua.

Kun alat hallita tätä taitoa, siitä tulee helpompaa ja helpompaa. Se vaatii kuitenkin harjoittelua kuten kaikki muukin. Kukapa nyt tosin ei harjoittelisi omien unelmiensa tähden.

Tästä voit katsoa noin 25:n minuutin pituisen pätkän elokuvasta The Secret, joka käsittelee nimenomaan kyseistä aihetta, vieläpä erittäin katsojaystävällisellä tavalla. Suosittelen hankkimaan tämän, mikäli aihe kiinnostaa. Siinä omien alojensa huiput paljastaa yksityiskohtaisesti asioita siitä, miten vetovoiman laki on vaikuttanut heidän elämäänsä:Kiitos sinulle kun luit tämän artikkelin! Hauskaa päivänjatkoa, toivottavasti päivästäsi tulee paras ikinä! :)

Tämä artikkeli syntyi tämän musiikin sekä Rainforest Rushin voimalla!

Kuvalinkki I  Kuvalinkki II  Kuvalinkki III  Kuvalinkki IV

7 kommenttia:

 1. Ja joku vielä eilen sanoi että on opetteluasteella kirjoittamisessa... Nopeaa oppimista, hyvin ainakin manifestoit ;)!

  VastaaPoista
 2. Oi, kiitos paljon Suvi!

  En ole mikään synnynnäinen kirjoittaja, mutta siksi aloinkin kirjoittamaan. Tekemällä oppii :)

  VastaaPoista
 3. Mainio kirjoitus! Tartti ihan linkittää FB:ssa ja toivoa, että mahdollisimman moni kaverikin innostuu lukemaan. :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa että tykkäsit! :)

  Voin kertoa että tämä toimii - uskoi siihen sitten tai ei!

  Kiitos paljon! ^___^

  VastaaPoista
 5. Tää pätkä pitäis kattoo joka päivä että pysyis asiat tärkeysjärjestyksessä. Kiitos tästäki loistavasta kirjotuksesta :)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista