lauantai 12. helmikuuta 2011

Megapläjäys aiheesta iHerb

Share
 
on mahtava. Se on yksi parhaista nettikaupoista ikinä.

Yleensä, jos haluat ostaa laatua ja maksaa vähän, saat ostaa kaksi tuotetta; Toisen joka on laadukas, ja toisen joka maksaa vähän. iHerb tekee poikkeuksen sääntöön, koska se on yksi edullisimmista paikoista mistä voit tilata laadukkaita lisäravinteita, luontaistuotteita, luomukosmetiikkaa, superfoodeja, mausteita ja vaikka mitä muuta luonnonmukaista.

Ensialkuun iHerb saattaa vaikuttaa jopa aika kaoottiselta, yli 600 brändin ja reilun 20.000 tuotteen valikoiman aiheuttaman runsaudenpulan vuoksi. Loppupeleissä he ovat kuitenkin kehittäneet varsin loistavasti toimivan järjestelmän, jossa tilaaminen on tehty helpoksi ja vaivattomaksi. Ainut haastavampi homma on löytää ne parhaat tuotteet ja välttää pahimmat miinat. Tässä ajattelin itse olla avuksi ja kertoa omista lempparituotteistani.

iHerbin järjestelmä on rakennettu todella mielenkiintoisella ja uudella tavalla. He antavat markkinointibudjestistaan mielummin hyville asiakkailleen, kuin mainostoimistoille. Näinollen jokainen joka tilaa sieltä jotain, saa ensimmäisen tilauksensa jälkeen 'Referral Coden', eli 'viitteen', joka mahdollistaa ilmaisten tuotteiden sekä loistavien alennuksien saamisen niille, ketkä näkevät hieman vaivaa tuotteiden suosittelussa muille ihmisille. Tilattuasi ja testattuasi tuotteita, voit halutessasi suositella niitä muille ihmisille ja mikäli he käyttävät sinun viitekoodiasi, he saavat 5$ alennuksen ensimmäistä tilauksestaan ja sinä saat normaalisti 4% komission tilauksen loppusummasta, iHerbin maksamana. Tätä jatkuu seuraavan vuoden ajan kaikista tilauksesta, jota sinun koodiasi käyttänyt iHerbin uusi asiakas tekee. Kyseinen tilaaja ei siis tietenkään maksa mitään omasta tilausbudjetistaan sinulle, vaan sen tekee iHerb, palkitakseen sinut suositteluista. iHerbin asiakas ei tietenkään myöskään sitoudu yhtään mihinkään suositteluihin, vaan se on täysin vapaaehtoista!Lisätietoa täältä!

Homma on aivan mahtava, koska kukaan ei tietenkään omalla nimellään suosittelisi mitään mikä ei toimi. Itse ainakin on vaikea kuvitella että joku toimisi näin. iHerbillä on myös mahtava laatujärjestelmä, joka toimii hyvin. Tuotteita voidaan arvostella sanallisesti sekä tähdillä ja arvostelut on luonnollisesti vapaa-ehtoisia ihmisille. Mikäli jokin tuote ei saa tarpeeksi tähtiä, se poistetaan automaattisesti valikoimasta. Tämä takaa siis sen, että kierrossa olevien tuotteiden on pakko olla laadukkaita ainakin enemmistön mielestä. Välillä kohdalle on osunut pettymyksiä ja olen itse arvostellut ne sen mukaan. Hyvin pian on sitten huomannut, että kyseiset tuotteet ovat poistuneet valikoimasta ja hyvä niin.

Tulen suosittelemaan tässä yhteydessä vain niitä tuotteita, joihin itse olen ollut erittäin tyytyväinen ja joita mielelläni tilailen ja käytän itsekin jatkuvasti tai vähintäänkin kausiluonteisesti. Päivitän tätä artikkelia tulevaisuudessa jatkuvasti ajantasalle, jotta suositukseni olisi aina mahdollisimman ajankohtaisia. Jos siis kaipaat lisää vinkkejä iHerbia koskien, palaa jatkossakin tarkistamaan tämä artikkeli, se saattaa olla laajentunut aika paljonkin.

Kun tilaat ja jos haluat käyttää minun koodiani sekä saada ensimmäisestä tilauksestasi 5$ alennuksen, oma koodini on: KUS157

Tuo kyseinen koodi syotetään tilauksen yhteydessä kenttään, joka tulee tilauksen yhteydessä kohtaan: 'Referral Code:'

Linkittämässäni tuotteissa pitäisi tuo koodi olla jo automaattisesti siinä samaisessa kentässä, säästääkseni vaivaasi. Mikäli näin ei kuitenkaan ole, voit halutessasi kopioida sen tuosta ylempää ja liittää kenttään.
 
iHerbistä tilatessa on syytä ottaa huomioon pari seikkaa: Yhden tilauksen loppusumman tulisi olla korkeintaan 80€ arvoltaan ja painaa korkeintaan 1,35kg. Näinollen saat tuotteet kotiin halvimmilla mahdollisilla postareilla (4$) sekä ilman tullimaksuja ja tuontiveroja. Mikäli hinta menee yli 80€:n, tilaa useampi paketti mielummin niin säästyt turhilta kuluilta. Mikäli painoa tulee enemmän, suosittelen tilaamaan vaikka UPS:n kautta. Kannattaa kuitenkin mahdollisuuksien mukaan säätää tilaukset niin, että sekä tilauksen arvo että paino asettuu noihin raja-arvoihin. On mielestäni järkevämpää tilata usempi paketti ja maksaa toiset reilu 2€ postareita, kuin alkaa tappelemaan tullin kanssa ja mahdollisesti maksaa verot vielä päälle.

Tilauksenne jälkeen kun olette saaneet tuotteenne ja testanneet niitä, jakakaa itsekin omaa koodianne muille ja kertokaa lempituotteistanne. Saatte silloin kaiken hyödyn irti tästä mahtavasta firmasta ja muut edelleen mahtavaa tietoa siitä, mitä milloinkin ja kunkin kannattaa tilata! Olen varma että jokainen löytää tuolta omat lempparinsa, sen verran laaja valikoima tällä puljulla on tarjolla.

iHerb tarjoaa tilaajilleen myös ILMAISIA näytteitä tuotteistaan! Kun olet valinnut ostoskoriisi tuotteet mitkä haluat tilata, käväiseppä 'Free' -välilehdellä (yläpalkissa) ja valitse mukaan kaksi haluamaasi näytettä. Saat ne siis ilmaiseksi. Vaikka tuotteilla näkyy arvo, laskutetaan se vain mikäli valkkaat tuotetta enemmän kuin yhden kappaleen kutakin. Silloin ylimääräinen tuote maksaa kyseisen arvon verran.

Sen pidemmittä teksteittä, aloitetaan! :)

Carlson Labs, Solar D Gems, 4,000 IU, 360 Soft Gels

Tästä teinkin jo aiemmin videon. Kyseessä on yksi parhaista tuotteista mihin rahansa voi sijoittaa. D-vitamiinilisä on jokaiselle pohjoislla pallonpuoliskolla elävälle ihmiselle erittäin tarpeellinen. Tämän avulla moni pääsee lopullisesti eroon flunssakierteista, väsymysestä, masentuneisuudesta ja muista vaivoista jotka hankaloittaa elämää. D-vitamiinista tiedetään nykyään paljon ja tulevaisuudessa sen saantisuositukset tulevat varmasti kasvamaan roimasti. Lue täältä artikkelini ja katso tekemäni video koskien juuri tätä kyseistä D-vitamiinia.Nature's Answer, Vitamin D-3 Drops, 15 ml

Tässä vähemmän eläinperäinen vaihtoehto (joka on oliiviöljypohjainen eikä sisällä gelatiinia vaan on nestemäisessä tippamuodossa). Annostelu on superhelppoa (2000IU / 50ug yhdessä tipassa). Annoksia on yhden tipan päiväannoksella noin 600! Mikäli haluat vastaavan annoksen tästä kuin tuosta edellisestä Carlsonin D:stä, onnistuu se ottamalla tätä 2 tippaa / päivä. Tipat voit tiputtaa suoraan suuhun tai lisätä vaikka ruokaasi / smoothieesi. Tämän edullisemmaksi on vaikea enää päästä hinta/laatusuhteessa, kun puhutaan d-vitamiinista!Dr. Ohhira's, Essential Formulas Inc. Probiootit

Mikäli sinulla on heikko vastustuskyky, saattaa ongelmat johtua suoliston huonosta kunnosta. Myös selittämättömät vatsavaivat liittyvät usein tähän yleiseen länsimaisten ihmisten ongelmaan. Tämä probioottivalmiste (probiootit = maitohappobakteerikompleksi) on mitä todennäköisemmin maailman paras sarjassaan. Tiedän monta ihmistä, jotka ovat päässeet jopa vuosia jatkuneista kroonisista vatsavaivoistaan tämän tuotteen avulla. Tätä ei tarvitse syödä jatkuvasti, vaan yksi-kaksi 'kuuria' tätä riittää yleensä, sitten suoliston hyvän bakteerikannan tasapainottuessa nämä uudet kehosi puolustusvoimat alkavat lisääntyä itsestään ja kroppasi hoitaa jatkossa homman kotiin. Tässä valmisteessa on mukana VAIN vahvimmat noista maitohappobakteereista, jotka ovat selviytyneet kapseliin kolmen vuoden 'käymistaistelun' jälkeen. Tässä on siis mukana vain kaikkein parhaimmat ja vahvimmat yksilöt. Suosittelen tätä erityisesti, jos olet hiljattain syystä tai toisesta joutunut syömään antibioottikuurin. Tämä tuo kehoosi takaisin ne hyvikset, jotka tekee haitallisten tunkeilijoiden olon kropassa tukalaksi ja jopa mahdottomaksi. Täyden kympin tuote!

Enzymedica Digest Gold

Kun syöt, kehosi saa rakennusaineita itselleen. Usein varsinkin lämmitetty länsimainen ruoka on hyvin entsyymiköyhää (kuumennuksen tuhottua valtaosan entsyymeistä), jolloin tilannetta voisi verrata siihen että toimitat kropallesi rakennustarvikkeita, mutta unohdat työvoiman kokonaan. Tämän huomaat ruokailun jälkeisenä väsymyksenä. Entsyymit pilkkovat ravintoa ja muutavat sitä energiaksi - kropan tunnistamaan muotoon. Ruoansulatusjärjestelmän on mahdotonta toimia optimaalisesti ilman kunnollisia entsyymejä. Tässä valmisteessa on mukana älyttömän laaja kirjo entsyymejä, jotka auttavat vaikeastikin sulavaa ruokaa sulamaan todella tehokkaasti. Usein ruokavaliotaan päivittävä ihminen saattaa ensialkuun kokea keholtaan lievää "vastustusta" ilmavaivojen ja sekaisin olevan vatsan muodosta. Tämä johtuu heikosta ruoansulatuksesta joka ei pysty käyttämään jostain syystä ravinnon omia entsyymeitä hyväkseen tai ruoan entsyymivajeesta, jolloin ruoka ei sula optimaalisesti. Ei talokaan rakennu pelkillä rakennustarvikkeilla, myös työvoima tarvitaan. Tällä tuotteella moni pääsee ruoansulatusongelmista eroon ja tämän avulla siirtymävaiheista ja ruokavalion päivityksistä tulee ihanteellisia, ilman vatsaongelmia. Tämä ei sisällä mitään lisä- tai täyteaineita, kuten ei myöskään useimmat muutkaan suosittelemani laatutuotteet. Tämän avulla kehosi ei käytä ylimääräistä energiaa ruoansulatukseen, vaan se jää muuhun tarkoitukseen. Tämän huomaa ensimmäisenä siten, että ruokailun jälkeen ei enää väsytäkään vaan on entistä energisempi olo.

Madre Labs - Madre-C

C-vitamiini on yksi tärkeimmistä jutuista ikinä - jokaiselle ihmiselle. Se vaikuttaa kokonaisvaltaisesti koko kehon toimintaan. Länsimaisten suositusten mukaan jo yhdestä paprikasta saisit "yliannostuksen" C-vitamiinia. On kuitenkin tutkittu, että todellinen tarve nykyaikaisessa hektisessä maailmassa on monikymmenkertainen, joissain tapauksissa jopa satakertainen. Määrää tärkeämpi attribuutti on kuitenkin LAATU. Tässä on yksi maailman laadukkaimmista kokonaisista C-vitamiineista, joka itse luonnollisen askorbiinihapon lisäksi sisältää kaikki kofaktorit ja muut apuaineet, jotka auttaa kehoa käyttämään C-vitamiinia siten että siitä saa irti kaiken sen maksimaalisen hyödyn. Tämä on tuote, joka on itselläni käytössä jatkuvasti ja syön tätä tilanteen ja tarpeen (fiiliksen) mukaan 1-5 scoopillista päivässä. Ensimmäiset vaikutukset laadukkaan ja luonnollisen C-vitamiinilisäyksen jälkeen huomaat energiatasoissasi ja varsinkin ihon kunnossa! C on todellinen kauneusvitamiini jota harva silti käyttää hyväkseen. Ota huomioon että lähimarketin poretabletti C:llä ja tällä ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Tämä on 100% luonnollinen, kaupan oma taas useassa tapauksessa 100% synteettinen. Suomestakin on saatavilla kokonaisia C-vitamiinikomplekseja, mutta hinnat ovat usein moninkertaiset. Mikäli suomesta haluaa vastaavaa, suosittelen 'lievää' keltaisen paprikan yliannostusta sekä loppukesästä varsinkin ruusunmarjoja kokonaisina, siemenineen! Myös koivunlehdet sisältävät paljon kokonaista C-vitamiinia! Tämä jauhemuotoinen C-kompleksi on helppokäyttöinen ja se on valmistettu vilinä kasvaneista pakastekuivatuista marjoista. Mukaan mahtaviin C-bileisiin ovat pääseet Camu Camu, Ruusunmarja, Acerola-kirsikka sekä Amla-karviainen.

Y.S. Organic Bee Farms - Propolis-hunaja
Propolis on mehiläisten valmistamaa luonnon omaa antibioottia jolla on valtavan pitkä historia tautien karkoittajana ja vastustuskyvyn kohottajana. Tässä tuotteessa propolis on oikeaoppisesti yhdistetty hunajaan, jonka sokerit vereen imeytyessä kuljettaa myöskin propoliksen mukanaan sinne missä sitä tarvitaan. Tällä lähtee flunssa alta aikayksikön ja mikäli niistä ei enää tarvitse muutenkaan kärsiä, tällä saa oivasti vielä lisäboostia vastustuskykyään ajatellen. Lusikallinen silloin tällöin tekee oikein hyvää! Tämä toimi myös loistavana yskänlääkkeenä; Irroittaa limaa, vähentää ärsytystä sekä lopettaa yskänkohtauksen. En tiedä vielä ketään joka ei olisi vakuuttunut tämän tuotteen tehosta. Tämä on edullinen tuote joka pitäisi aina olla jokaisen saatavilla, koska tämä yksi tuote korvaa aivan älyttömän määrän muita tuotteita. Et enää tarvitse mitään synteettisiä yskänlääkkeitä tämän jälkeen, jos ylipäätänsä sellaisille on enää muutenkaan käyttöä. Yhdistä tämä kaakaomassan kanssa ja saat suklaan, joka toimii maailman tehokkaimpana yskänlääkkeenä. Kaakaon teobromiini + propolis = yskän lopullinen kuolema. Flunssa ylipäätään inhoaa propolista eikä se voi sietää tätä. Mehiläistuotteet ovat aivan uskomattomia kaikin tavoin ja kun tämä löytyi viidakkomiehen ansiosta, vakuutuin viimeistään niiden uskomattomasta tehosta! Edullinen ja riittoisa, kaikinpuolin täydellinen tuote.

New Chapter - Zinc Food Complex
Sinkki on eräs niistä mineraaleista, joita suomisafkassa on hyvin niukasti. Sinkkilisä on todella oivallinen, mikäli haluaa entisestään parantaa vastustuskykyä tai ihon kuntoa. Sinkkilisä myös nopeuttaa radikaalisti haavojen paranemista. Sinkki lisää mieskuntoa lisäämällä testosteronin tuotantoa ja siemennesteen määrää. Naisille toimii loistavana vastustuskyvyn lisääjänä ja ihon kunnon parantajana. Naisten ei tarvitse olla huolissaan testosteronista, sillä kroppa kyllä tietää miten hormoninsa asettelee oikein. Sama juttu toimii eri tavalla eri henkilöillä sekä sukupuolilla. Tämä New Chapterin sinkki on luomua ja se sisältää vain luonnollisia ainesosia, kuten erilaisia yrttisekoituksia ja immuniteettia vahvistavan sienikombon (älä säikähdä, ei maistu millekään). Kerrassaan loistotuote jota syön lähes jatkuvasti.

Madre Labs - CafeCeps
Jos haluat päivittää kahvisi kerralla ehkä parhaaksi mahdolliseksi, tässä on tuote sinulle. Tämä on pikakahvimuodossa oleva superkahvi, joka on pakastekuivaamalla valmistettu huipputuote. Pikakahvimaisuudestaan huolimatta tämä on aivan uskomattoman laadukas kahvi. Mukana on reishiä ja cordycepsiä, kahta lääkinnällistä sientä joilla on loistavia vaikutuksia immuunijärjestelmämme toimintaan ja energiatasojen optimaaliseen ylläpitoon. Mitenkään sienimäiselle tämä ei kuitenkaan mielestäni maistu. Itse käytän tätä kun haluan valmistaa kahvimaisia smoothie-juomia. Tässä tulee kahvin mahtavan aromin lisäksi myös nuo sienten mahtavat vaikutukset, ilman että tämä maistuisi kuitenkaan mitenkään sienimäiselle. Toimii myös loistavasti ihan 'kahvikahvina', ja joskus teenkin tästä espressomaisen pikkukahvin laittamalla tätä hieman pieneen määrään lämmintä vettä. Tuloksena on instantespresso, joka on maun lisäksi vaikutuksiltaan superpiristävä. Aivan mahtava tuote johon moni on rakastunut suuresti!

Madre Labs - CocoCeps
Tässä vastaava kuin edellinen, mutta kaakaon ystäville! Tämä on aivan mahtavan makuinen kaakaojuoma, joka sisältää myös saman sienikombon kuin tuo edellinen superkahvi. Ei kannata tämänkään kohdalla säikähtää noita sieniä, sillä minä entisenä sienifoobikkona en maista tässä mitään sienimäistä. Tässä on kahvin sijaan käytetty laadukasta kaakaota, joka sisältää aivan järjettömän määrän antioksidantteja. Laita tätä lämmitettyyn lähdeveteen, makeuta vaikka laatuhunajalla ja sinulla on kupissasi ehkä maailman maistuvin ja terveellisin valmiskaakao! Mikäli pidät kahvin ja kaakaon yhdistelmällä, tämä on aivan loistava valinta siihenkin! Viimeiset ajat päivätöissä vietin tämän ja laatukahvin voimalla; Laitoin pussillisen tätä laadukkaan vastapaahdetun & jauhetun suodatinkahvin sekaan. Aivan mahtava yhdistelmä, joka tosin saattaa olla herkimmille hieman liian "efektiivinen" :D

Sun Warrior Proteiini - Vanilla
The ultimate 'elävä' riisi-proteiini! :)
Tässä on ehkä maailman laadukkain ja tietääkseni tällähetkellä ainut RAAKA proteiinilisä, joka on voittanut maailman parhaan lisäproteiinin tittelin. Tämä eroaa hurjasti muista markkinoilla olevista proteiinijauhoista ja pelkästään edukseen. Valmistusprosessissa riisinjyvät ensin idätetään, jolloin niiden entsymaattinen toiminta käynnistyy tuoden vitamiinit ja mineraalit elävään muotoon. Tällöin niiden ravinnepitoisuus nousee jopa satoja prosentteja. Idätetty riisi soseutetaan ja tärkkelys hajoitetaan kasviperäisillä entsyymeillä, jolloin jäljelle jää kaikki huikeat ravintoaineet sekä proteiini. Koko komeus kuivataan ja jauhetaan. Tuloksena on täten käsittämättömän ravinnerikas täydellinen proteiini, joka on käytännössä superfood ja proteiini samassa pussissa. Tämä on oma lempparini, vanilijan makuinen versio joka menee oikeastaan missä vain - ihan semmoisenaan lähdeveden kanssa tai smoothiessa. Tästä on saatavilla myös maustamaton natural sekä raa'alla kaakaolla maustettu suklaan makuinen versio. Tämä tulee olemaan yksi "salaisista aseistani" omassa tulevassa 30pv kropantuunaus-projektissani jonka dokumentoin tänne luonnollisesti. Suosittelen jokaiselle, joka haluaa finnejä aiheuttavien lisäaineprotskujen sijasta jotain mahdollisimman laadukasta, jonka aminohapot vaikuttaa lihasten lisäksi myös aivoihin. Tästä tulee aivan käsittämättömän hyvä fiilis! Tässä vielä vähän faktaa siitä, miksi kyseessä on ehkäpä maailman ylivoimasesti paras proteiinilisä!

Yogi Tea - Kava Stress Relief
Yogi-teet ovat monelle tuttuja Suomenkin luomukaupoista (ja nykyisin jopa marketeista), mutta tätä et Suomesta löydä! Syynä on Kava-niminen lääkinnällinen yrtti joka on erittäin hellävaraisesti mutta tehokkaasti rauhoittava ja stressiä lievittävä. Suomessa Kavalla ei ole myyntilupaa, mutta ulkomailta tilatuissa tuotteissa sitä saa olla pieniä määriä. Polynesiassa Kavaa käytetään juhlallisuuksissa, sosiaalisissa tilaisuuksissa ja illanistujaisissa, mutta muualla päin maailmassa sitä on totuttu käyttämään stressin lievitykseen ja rentoutumiseen yleensäkin. Mahtavan makuinen ja tehokas stressinlievittäjä, joka on kaiken hyvän lisäksi naurettavan edullinen. Maksaongelmaisten tulee kuitenkin välttää Kavaa, koska se saattaa rasittaa lievästi maksaa. Terveet ihmiset kestää yleisesti tätä yrittiä hyvin siinä missä muitakin maksaa hieman enemmän rasittavia aineita, kuten alkoholia. Tätä kannattaa ottaa tilaukseen mukaan, mikäli paketissa on kevyelle tuotteelle vielä tilaa. Muitakin "yogi-teitä" kannattaa katsastaa ja tilailla tuolta, valikoima on huomattavasti laajempi kuin Suomessa. Esimerkiksi tämä Mexican Sweet Chili on aivan järkyttävän hyvä talvitee, lämmittää ja rauhoittaa sopivasti vaikka illalla ennen nukkumaanmenoa!

Emerald Balance -viherjauhe 

Viherjauheet kuuluvat itselläni jokaiseen päivään. Olen testannut useita ja tässä yksi hinta-laatusuhteeltaan parhaimmista! Uskomattoman hyvän makuinen, minttuinen ja raikas. Sisältää järkyttävän määrän kaikkea hyvää, muunmuassa spirulinaa, ohranorasta, chlorellaa, astragalusta, kuningatarhyytelöä, aloe veraa, probiootteja, maarianohdaketta, voikukkaa, persilijaa, vesikrassia yms. vaikka mitä muuta hyvää. Aivan käsittämätön yhdistelmä joka tuntuu toimivan juuri niin hyvin kuin kuvitellakin voisi. Tätä aamuveteen tai smoothieen ja päivä lähtee käyntiin "hieman paremmin" :D


Sunwarrior Ormus Supergreens -viherjauhe
Kun mennään portaita hieman ylemmäs, ehkä sinne kaikkein ylimmälle portaalle viherjauheiden ihmeellisessä maailmassa, päästään jotakuinkin tänne. Tämä on ehkä loppujenlopuksi se kaikkein parhain tuote ikinä ja sen huomaat heti kun olet avannut tämän pussin! Viherjauhe tuntuu käyttäytyvän jopa hieman yliluonnollisesti! :D Se on selkeästi "suhteellisen tehokasta" tavaraa ja jos luulit että laillisilla vihreillä ei voi saada hyvää oloa, olit väärässä! Tämä nousee päähän HETI! :D Sisältää mm. kauranorasta (todella mineraalipitoinen, sisältää huikean määrän ORMUSTA josta myöhemmin lisää juttua) ja yuccaa, jolla on ihan sama homma. Kaiken hyvän lisäksi tämän tuotteen vihreät on vatsaystävällisessä probioottisessa muodossa! Mukana myös piparminttua raikastamassa ja steviaa tuomassa hieman makeutta. Toi ORMUS on tässä se juttu joka tekee sen uskomattoman huipun fiiliksen about 20sec tämän nauttimisen jälkeen. Tästä Matt Monarchin arvostelua ja kommentteja kyseisestä tuotteesta. Tätä on vaan pakko suositella aivan kaikille. Tämä + Sunwarriorin suklaaproteiini = Paras minttusuklaaprotskusmoothie ever! <3

31 kommenttia:

 1. Karrageenia kapselissa? Haittaako siis dramaattisesti imeytymistä jos tyhjentää vain kapselin sisuksen suuhunsa?

  VastaaPoista
 2. Moikka!

  Luulen että kapselin tarkoitus on kuljettaa sisältö suolistoon asti ja vapauttaa se vasta siellä.

  Karrageeni ei ole aina vain yksi ja sama vaan myös sitä löytyy monen laatuista. En usko että tällä karrageenilla ja sillä fobioita aiheuttavalla on yhtään mitään tekemistä toistensa kanssa, tosin en voi sanoa sitä varmuudella.

  Ohhira on kuitenkin sen verran laadukas huipputuote, että en usko heidän sortuneen mihinkään laatutiedottomiin kompromisseihin asian suhteen. Ehkä joku tietäisi kertoa asiasta enemmän. Mikäli siis tiedät jotain, olisin kiitollinen jos voisit jakaa tietosi vaikka täällä kommenttiosiossa kanssamme! :)

  VastaaPoista
 3. Sepä. Maitohappobakteereillekin ehtii tapahtua monenmoista ennen kuin suolistoon pääsevät... karrageeni on muuten aika ehdoton vältettävä myös veriryhmäruokavaliossa. Vaikka sen lähde, Irish moss -levä voikin olla joillekin tosi terveellinen (joillekin sekään ei sovi ollenkaan).

  Miksi juuri keltainen paprika on mielestäsi suositeltavaa?

  VastaaPoista
 4. Keltainen paprika on noista yleisesti marketeistakin saatavilla olevista vihanneksista yksi C-vitamiinipitoisimmista. Löytyy sieltä toki muitakin, mutta maku-hinta-laatu-käyttömukavuussuhde on keltaisessa paprikassa ehkä paras! :)

  VastaaPoista
 5. Jos jollain on toivomuksia tuotteiden suhteen, ilmoitelkaa siitä ihmeessä vaikka tänne kommentteihin! Itselläni on kokemusta vielä kymmenistä muistakin tuotteista ja lisäilen niitä tuonne pikkuhiljaa kun kerkeän :)

  Tuttavani on tilanneet tuolta paljon myös luomukosmetiikkaa ja meikkejä, ja niitä onkin sitten ylistetty maasta taivaaseen!

  Voin laittaa vaikka jotain suosituksia niistäkin jossain vaiheessa, tosin itselläni ei sen kummemmin meikeistä ole henkilökohtaisia kokemuksia.

  VastaaPoista
 6. En tätä aiemmin ole mainostanut tuotteita missään muualla, lukuunottamatta sattunnaisia suositteluja facebookissa sekä tietenkin livenä ystävien kanssa.

  Tässä tämänhetkistä faktaa omista ansioistani iherbin "tuotoista":

  Total Income: $68.48
  Available Credit: $12.86
  Total Used Credit: ($54.69)
  Pending Credit: $0.00
  Cancelled Credit: ($0.93)

  Olen siis tienannut lähes 70$ käytännössä sillä, että olen muutaman kerran maininnut ystävilleni tuotteista, joihin olen itse ollut todella tyytyväinen. Tee samoin, mainosta eteenpäin niitä tuotteita mistä pidät ja palkkioksi voit saada huikeita alennuksia tai jopa ilmaisia tuotteita, riippuen siitä miten ja kuinka aktiivisesti suositteluja teet! :)

  VastaaPoista
 7. Tällähetkellä osa tuotteista on valitettavasti lopussa - lisää tulee kuulemani mukaan aivan pian. Madren C:tä tulee uusi erä 21.2.2011.

  Samaan pakettiin ei kuitenkaan kaikki mielenkiintoinen mahtuis muutenkaan ja kyllä sielä täläkin hetkellä on reilusti tilaamisen arvoisia tuotteita! :)

  VastaaPoista
 8. Mitä jos tykkää enemmän punaisesta paprikasta? Kai sen C-vitamiinitasot on kuitenkin yhtä hyvät kuin keltaisessakin?

  Yogi Sweet Chili Suomesta ostettuna sisältää käsittääkseni aikalailla samat yrtit kuin tuo suosittelemasi :) ja on muuten hyvää, kun lakritsinjuurta on siinä niin runsaasti!

  Kehuit Sunwarrior-proteiinijauhetta siinä määrin, että itsekin varmasti uskallan alkaa sitä käyttämään, vaikka se sisältääkin ksantaanikumia. Se on se aine siinä sisällysluettelossa, joka eniten arveluttaa - pektiinin pitäisi kaiketi ainakin olla turvallinen aine.

  VastaaPoista
 9. Punainenkin on varmasti loistava valinta! Eipä ne erot nyt niiiiin isoja ole :)

  Suomen Sweet Chili on on aivan erimakuista kun toi jenkkilän versio. Jälkimmäinen on mielestäni huomattavasti paremman makuinen (sitruksinen, raikkaampi).

  Jos haluat kokeilla Sunwarrioria ilman ksantaania, valitse natural-vaihtoehto jossa ei ole mitään ylimääräistä. Sekin menee hyvin smoothieissa, mutta ei itselläni niinkään sellaisenaan. Vanilija ja suklaa sensijaan menee ihan vaan vaikka lähdeveden kera.

  Ksantaanikumi eksoottisesta nimestään huolimatta on täysin luonnollinen käymismenetelmällä valmistettu sakeuttaja, jolle en ole ainakaan kuullut koskaan kenenkään olevan mitenkään yliherkkä. Tokihan poikkeuksiakin löytyy ja kaikkihan on myrkyllistä loppupeleissä, kyse on vain annostuksesta :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos Markus :)

  Kunhan vaan sais aikaiseksi uskaltaa tuota tilausta tehdä (ja olis varaakin siihen) niin mikäs siinä sitten... en nimittäin kyllä toista kertaa halua maksaa tyhjästä. >:( Kun monia noista iHerbin huipputuotteista saa Suomestakin "varman päälle", joskin yleensä pitää hakea Hesasta. Pöh. No, molempi parempi ;)

  Hyvä tietää että maustamattomassa Sunwarriorissa ei ole kyseistä maissijohdannaista(?). Maissia kun haluaisin periaatteessa välttää lähes kaikissa muodoissaan, osittain jalostuksen, osittain geenimuuntelun ja osittain muun teollisen käsittelyn vuoksi.

  VastaaPoista
 11. Juu eipä mitään, kiitos itselles vaan kun seuraat blogiani! :)

  Niin onko sulla joskus iHerb tilaus jäänyt tulematta? Jos näin niin oot ensimmäinen ihminen jolle tiedän näin käyneen!

  Käsittääkseni ksantaani ei ole maissijohdannainen? Se valmistetaan sokerista bakteerikäymisen avulla, mutta tuosta sokerin laadusta (ja alkuperästä) mulla ei tarkemmin oo tietoa. En usko kuitenkaan että noin laadukas yritys myöskään käyttäis mitään halvinta mahdollista stabilisaattoria muuten huippulaadukkaassa lopputuotteessaan. En oo kuullut että kukaan olis tosta protskusta saanut mitään yliherkkyysoireita.

  VastaaPoista
 12. :)

  Juu, eka ja toistaiseksi myös viimeisin tilausyritykseni ei koskaan tavoittanut minua. En tiedä olisko jotain voinut mennä ihan pieleenkin, kun "maakunta"kin piti syöttää. Asuin vielä viimeisiä aikoja Hgissä, joten laitoin "Uusimaa"... kun tieto oli pakollinen, enkä keksinyt muutakaan.

  Veriryhmät huomioon ottava ruokavalio pitää sisällään ainakin O-ryhmää (kenties osittain muitakin) koskien sen, että kasvikumit saattavat lisätä ruuassa olevien lektiinien negatiivista vaikutusta kehossa. Mutta uskoisin kyllä, että arabi- ja guarkumi ovat ksantaania pahempia...

  VastaaPoista
 13. En ole kuullut vastaavaa käyneen kellekään. Viidakkomiehen weeblyfoorumilla oli joskus juttua aiheesta, mutta muistaakseni ihmiset kyllä saivat pakettinsa vaikka ne joskus hieman myöhässä olikin (huonosta säästä tai muista tekijöistä johtuen).

  Pääsääntösesti tuolta on tullut paketti n. viikossa tilaushetkestä. Joulun aikaan kesti lähes kuukausi, mutta silloin olikin valtavat ja "eriskummalliset" lumimyrskyt euroopassa.

  Itseäni ei ole toi veriryhmäteoria kiinnostanut nimenomaan sen korostuneen ylitieteellisyyden vuoksi. Näen että tommonen saattaa pahimmassa tapauksessa vain lisätä foobisuutta tiettyjä ruoka-aineita kohtaan, kun itse näen että pitäisi syödä mahdollisimman laajalla spektillä ja itsenäisesti kuunnella kehoaan, ei myyjää tai kirjailijaa.

  Itse korostan valinnanvapautta rajoittamisen sijaan. Kriteerinä on laatu, ei sen kummempaa. Kaikki ei sovi kaikille mutta sitä varten meillä on aistit ja tunteet joilla voimme itse fiilistellä miten mikin aine toimii omassa kehossamme.

  VastaaPoista
 14. Laadukasta ja kehollesi sopivaa ruokaa sinua alkaa jatkossakin tekemään mieli, kun keho oppii vaikkapa täysin uudesta ravinnerikkaasta ruoasta saamansa informaation ja välittää tiedon siitä mielihalumekanismille.

  Mielihalumekanismi taas kertoo siitä että sopiiko joku sinulle vai ei, tärkeää on että kyseessä on oikeaa ruokaa, ei mitään laadutonta lisäainesotkua.

  Ravinnon ulkopuolisista asioista stressi on se joka tappaa ihmisiä eniten. Mikäli suhtautuu ravitsemukseen liian teoreettisesti, aiheuttaa helposti itselleen turhaa stressiä ja "oikeanlainen" ravinto ei silloin pääse hyödyttämään ihmistä samalla tavalla kuin jos henkilö olisi mahdollisimman vapaa negatiivisesta, turhasta stressistä.

  VastaaPoista
 15. Olen sitä mieltä, että mielihalumekanismin käsittelyyn mahtuu vain tietty määrä erilaisia ruokia kerrallaan - kun lisäät uutta, tippuu jotain vanha pois.

  Itselleni alussa kävi niin, että välillä himot joihinkin vanhoihin herkkuihin palasi (sipsit, karkit), mutta sitten kun "sorruin", keho antoikin opetuksen ja vatsa meni sekasin tai koko päivä oli erittäin surkea. Tuon kokemuksen jälkeen olen oppinut luottamaan kehooni ja se kyllä kertoo minulle jos teen jotain väärin.

  Mielihalut muuttuu myös jatkuvasti - välillä huomaan lähes kyökkääväni jos näen hunajapurkin, välillä se on taas niin suurta herkkua että sitä voi mennä lähes purkillinenkin päivässä-parissa.

  Välillä maistuu hapan, karvas, välillä makea tai suolainen. Joskus tekee kaikkia mieli. Itselläni ei ole erityisiä lemppareita tai inhokkeja, ne vaihtuvat ajanmittaan ja uskon että niin on tarkoituskin.

  VastaaPoista
 16. iHerbistä vielä sen verran että mikäli kohtaa jotain ongelmia, kannattaa välittömästi sellaisia havaitessaan tsekata iHerbin asiakaspalvelu ja olla sinnepäin yhteydessä. Heillä on valtavan hienosti toimiva online-chattiin pohjautuva järjestelmä josta kuuleman mukaan kaikki ovat tähänmennessä saaneet ratkaisun mahdollisiin ongelmiinsa.

  Olitko Tuomo tuolloin yhteydessä heidän suuntaan?

  VastaaPoista
 17. http://www.iherb.com/info/Contact

  ...ja tässä vielä tämä linkki, joka unohtui äskeisestä! :D

  VastaaPoista
 18. Oi, foorumihan löytyi jälleen oli hienosti yhä pystyssä. Ilmeisesti olit sielä jutellutkin aiheesta! :)

  VastaaPoista
 19. Ekosopin Hannu kertoi, että jollekin muullekin on jäänyt tilaus joskus saapumatta. Hänelle itselleen kuitenkaan ei :)

  Saatoin tehdä tilauksen joskus toissajoulun jälkeen, vuoden 2010 tammikuussa. Helmikuun loppuun mennessä pakettia ei kuulunut, maaliskuussa muutimmeksin Vaasaan. Olin yhteydessä asiakaspalveluun, sanoivat lähettäneensä paketin mutta eivät tiedä mitä sille on tapahtunut. Tämänkö tiedon sanoit löytäneesi "foorumista"? No can do... :( paitsi että uskaltais kokeilla uusiks. Miten sä tuon maakunta-jutun täytit? "Ostrobothnia"? :D

  "Ravinnon ulkopuolisista asioista stressi on se joka tappaa ihmisiä eniten."

  Kuulostaa erittäin, erittäin järkeenkäyvältä. Stressiä vastaan on hyvä kyllä taistella.

  VastaaPoista
 20. Kiitti suosituksista!

  Mites, käytätkö jotain kalaöljyä? Entä B-12 vitamiinilisää, vai mistä kaikista aineista sitä saa ja voiko ruokavaliosta saada tarpeeksi?

  VastaaPoista
 21. Oleppas hyvä vain! :)

  Oon syönyt Life:n krilliöljyä. Ihan kelpotavaraa eikä oo krilleistä oikein vielä referenssejäkään joten noilla on nyt menty. Koitin New Chapterin villilohesta saatuja omegoita ja olihan nekin kyllä ihan hyväntuntusia.

  B-12 lisää en itse tarvi varsinaisesti kun syön lihaakin, mutta välillä oon boostaillut b-varastoja New Chapterin B-complexilla ja LuminaHealthin loistavalla DNA/RNA B-suihkeella. Pitää laittaa ne tohon listaan vielä, oon tykänny ja kyl niistä energiaa saa takuuvarmasti lisää!

  VastaaPoista
 22. Elexirin hyljeöljyä mulla ainakin menee, niillä on myös punaista, norjalaista lohiöljyä. Käyttävät kapseleissaan patentoitua(!) rosmariiniuutetta. Hyvältä ainakin hyljeöljykapseleiden ssisus maistuu :)

  VastaaPoista
 23. Entä nuo Udo's oil -valmisteet, ajaiskohan ne saman asian kuin kalaöljylisät, varsinkin jos syö kalaa myös? (välillä myös jopa niitä pikkukaloja joissa jotain syömisen arvoista on;) Vai onko kalaöljyt ihan oma genrensä?

  VastaaPoista
 24. Udothan on ihan huippuja, mutta itselläni ei oo niistä niin suurta kokemusta että voisin verrata esim. krilliöljyyn. DHA -versiotahan kovasti kehutaan ja pitää ottaa se testiin taas.

  Ehkä ideaalein tilanne on se että rasvahapot tulis mahdollisimman monesta lähteestä.

  VastaaPoista
 25. Älä nyt poika hiillostu, mutta jos en ole väärinymmärtänyt, niin D3 (Nature's Answer, Vitamin D-3 Drops, 15 ml) ei ole vegaaninen tuote, tai ainakin tuo D3 saadaan jostain eläinperäisestä, luultavammin lampaanvillasta.

  Jatka ihmeessä hyvillä liekeillä ;)

  VastaaPoista
 26. Kappas, eipäs olekaan. Korjaan samantien homman - lampaanvillastahan se yleensä saadaan ellei kalasta, eikä tuola tosiaan mainittu mitään vegaanisuudesta. Jostain syystä olin kuitenkin laittanut noin. Kiitos korjauksesta!

  Toisaalta puritaanivegaanina en myöskään söis välttämättä edes luomukasvatettuja kasviksia. Ne kasvatetaan muunmuassa niiden lihatuotantoon tarkotettujen tehoeläinten scheissella.

  VastaaPoista
 27. Hei, kiitos blogistasi ja varsinkin näistä iHerb vinkeistä. Kerroit, että sinulla olisi muitakin tuotteita suositeltavana, kiinnostaisi kovasti kuulla näistä. Olen itse ihan vasta-alkaja näissä luontaistuote-asioissa, joten kaikenlaiset vinkit olisi tarpeen. Minua kiinnostaisi erityisesti yleiseen vireystasoon vaikuttavat tuotteet, nukkumisongelmiin apua kaipaisin ja atooppiseen ihoon, masennukseen. Kosmetiikastakin jos sinulla on antaa suosituksia, niin mielellään ottaisin vastaan. Kiitos! :)lla Sanna

  VastaaPoista
 28. Moikka! Kiitos paljon mukavasta palautteesta! :)

  Tässä olen just itsekin testaillut taas kaikennäköistä uutta iherbistä ja lisää suosituksia tulossa tuota pikaa!

  Iherbin valikoima on taas laajentunut mukavasti ja vaikka kuinka paljon on löytynyt uusia helmiä!

  Tulen myös jatkossa kirjottamaan enemmänkin kaikista täsmäkonsteista erilaisia vaivoja vastaan.

  Noihin kaikkiin oikeastaan ensimmäisenä yhdistävänä tekijänä voisin mainita hyvät rasvat. Linkaan tähän vanhan artikkelini, jossa tsekkailaan aluksi ihan noita perusasioita - sen avulla pääsee jo todella hyvään alkuun!

  http://blissofmine.blogspot.com/2011/03/starttiopas.html

  Olli Postin kirjoittama Nutrix kannattaa myös ehdottomasti lukea! Se on ilmainen e-kirja ja sen voit ladata tästä koneellesi:

  http://www.viidakkomies.com/wp-content/uploads/2010/08/nutrix1.pdf

  Sain taas mahtavan inspiraation, kiitos sinun! Palaan asiaan blogauksien muodossa pian! :)

  Aurinkoista loppupäivää sinne! ^_____^

  VastaaPoista
 29. Huuh nyt lähti ekat ormus supergreenit tilaukseen:D
  Mietiskelin että oisko kannattavaa tilata sieltä agavesiirappia?? kun oli liian houkuttelevan hintasta<3 mutta sehän painaa sen verran että tulis sitte nuo parinkympin postarit ja mietiskelinkin että satutko tietämään tuleeko toimistuskulut osaksi tuota tullauksessa katsottavaa hintarajaa? Tai vielä parempi että oletko itse tilannut agavea iHerbistä?
  Sulla on hyvin samakaltaisia ajatuksia kehon kuuntelusta kun mullakin..Mieliteot on tärkein kuuntelumuoto sillon kun jätetään luonnottomat raaka-aineet pois.. Koskee se sitten makua tai kypsentämistä.. keho elää ja sen tarpeetkin siis elävät. Itse sanoisin että esim. kemikaaliruoat on kuin synteettisiä huumeita= They fool your body from your brain, but your body isn't in your brain:D mukava lueskella sun juttuja! Voisko tätä blogia seurata bloglovining kautta?

  VastaaPoista