perjantai 18. marraskuuta 2011

Miksi hiljaisuus ja WTF? :D

Share
Moni on tullut nykäisemään hihasta ja kysellyt että miksi en enää päivittele blogiani. Haluan tämän uuden teksin muodossa vastata kaikille:

Mulla on muutama isompi projekti menossa ja tuntuu ettei aikaa riitä millään muka päivitellä bloggerbergia. Hyvää kuitekin kandee venaa.

Täytyy sanoa että Kovinta Settiä Ikinä™ on tulossa hyvinkin pian, muunmuassa videoiden muodossa - sekä tietenkin ihan myös tekstinä, useammin kuin koskaan aiemmin. Mulla on asiaa niin paljon että aika ei riitä kertomaan kaikkea blogissa ainakaan tekstinä - ellen sit bongaa jotain livelitteroijaa jostain. Jos tulee kysymyksiä niin laittakaa ihmeessä niitä mailiin: rawktheplanet@gmail.com - lupaan vastata parhaimpiin blogissa tai pyynnöstä henkilökohtaisesti asap! :)

Seuraava livesetti on mahtavan firman kanssa yhteistyönä duunattu; he myyvät ergonomisia tuoleja & toimistokalusteita, ja itse meen vääntään smootheja & raakasuklaata firman tapahtumaan. Rakastan yhteistyötä laatutietoisten firmojen kanssa eikä tämä todellakaan ole poikkeus. Tämä siis ensi torstaina, 24.11 Pitkänkadun shelliä ennen osoitteessa Pitkäkatu 63-65. Paikanpäällä maailman ergonomisimmat tuolit & smoothiee + raakasuklaata - sounds cool or what?

Pohjanmaalla asuvat brot ja sisterit, sen verran voisin myös vinkata että kandee tulla piipahtamaan Botniahallissa tsekkaas mestoja, heittääs vaikka jotkut treenit ja sen jälkeen smoothie / kookosvesi / special -setit meidän uudistetussa BotniaCafé:ssa. Itse tosiaan paikanpäällä sen verran mitä on tarvis. Jos haluutte teidän lempismoothien tilata enkä satu oleen paikalla niin käskekää kassaneidin soitaa meikälle. Paukin pelikentälle mikäli oon hoodeilla! :)


^____^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti