maanantai 7. helmikuuta 2011

Vastustuskyvyn ja energiatasojen optimointivinkki #1

Share


D-vitamiinilisä on täälä pohjolassa yksi tärkeimmistä jutuista ikinä. Kun saat optimoitua D3-tasosi kohdalleen, saatat joutua heittämään hyvästit sairasteluille ja huonolle fiilikselle. Ehkä ikuisiksi ajoiksi, who knows.

Tässä linkki kyseisen tuotteen tilaussivulle:
http://www.iherb.com/Carlson-Labs-Solar-D-Gems-4-000-IU-360-Soft-Gels/12663?at=0

Kyseessä on yksi iHerb-nettikaupan suosituimmista tuotteista (ei mikään ihme) ja se onkin usein lopussa. Yleensä kuitenkin päivän-parin sisällä tuote palaa valikoimiin, loppuakseen pian taas uudelleen valtavan suosionsa ansiosta :)

Ilmeisesti tehdas ei pysty valmistamaan tuotetta aina kysyntää vastaavaksi, koska varsinkin talvella tuote on loppu harva se päivä. Suosittelen tilaamaan heti, kun se tulee taas varastoon. Saattaa olla että se on paras teko tähän mennessä, mitä koskaan olet terveytesi eteen tehnyt!

KUS157 -koodilla saat ensimmäiseen tilaukseesi 5$ alennuksen, jolloin esimerkiksi tämän yhden henkilön, yhden vuoden annoksen sisältämän D-vitamiinipurkin hinnaksi omaan postilaatikkoon toimitettuna tulee alle 22€! Tämän päivän kurssin mukaan, täysin tarkka hinta on 20,70€ kotiin toimitettuna.

Käyttämällä koodiani sinä saat 5$ alennuksen ja minä saan iHerbiltä palkaksi suosituksestani 4% komission tilauksestasi. Sinä et siis maksa minulle mitään, vaan iHerb maksaa omasta 'markkinointibudjetistaan' minulle 4% bonuksen.

Kyseessä on siis WIN-WIN-WIN diili, jossa jokainen osapuoli voittaa:

Sinä saat 5$ alennuksen, minä saan pienen 4% komission ja iHerb saa uuden hienon asiakkaan!

Ota huomioon että kyseessä on normaali nettikauppa, eikä mikään suoramarkkinointifirma. Et siis joudu koskaan tilaamaan mitään mitä et haluaisi, etkä liity yhtään mihinkään jäseneksi. Tämä toimii kuin mikä tahansa muukin nettikauppa, iHerb on vaan vanhanaikaisten mainosten sijaan päättänyt ohjata markkinointibudjettinsa hyville asiakkailleen, jotta se saisi lisää hyviä asiakkaita. Kerrassaan siis täydellisen nerokasta! :)

P.S.
Iherbista tulossa isompi postaus piakkoin - kyseessä on siis ylivoimaisesti netin paras paikka tilata lisäravinteita, joitain superfoodeja ja joitain luomutuotteita! Sieltä löytyy lisäravinteiden lisäksi luonnonmukaista kosmetiikkaa, puhdistusaineita, saippuaa, shampoita, meikkejä, muuta kosmetiikkaa yms.

Kyseessä on TODELLA ISO firma joka on aivan huippu hinta-laatusuhteeltaan! Paras ikinä! :)

9 kommenttia:

 1. Just tuli iHerbiltä meiliä jossa kerrottiin että helmikuun ajan iherb maksaa suosittelijoille 10% proviikan tilausten loppusummasta!

  Kun ootte siis tilanneet, kannattaa ehdottomasti itsekin levittää sanaa eteenpäin (ja kertoa oma koodinne muille) kertomalla tuotteista josta pidätte!

  VastaaPoista
 2. !!! joojoojoo postaa iHerbistä, en oo jaksanu ite ottaa jurikaan selvää...

  VastaaPoista
 3. Tulossa pidempi postaus hyvinkin pian! :)

  VastaaPoista
 4. Mikään tai kukaan ei ole niin viisas kuin ihminen. Mistä johtuu, etteivät pillerit kasva puissa?

  VastaaPoista
 5. Mahtava Blogi! Win-win-win-tilanne on niin hyvä juttu! Kaikki hyötyy! Olemme itsekin aivan samoilla linjoilla ravitsemuksessa, mutta vasta suunnittelemassa iHerb tilauksia... Hienoa, että tulossa on oikein käytännönläheisiä blogauksia juuri esim kädestä pitäen, miten i-Herbiltä tilataan! Jatka samaan malliin! Kiitos ja tsemppiä! :)

  VastaaPoista
 6. Ei iho tuota Deetä suojautuakseen uv-säteiltä. Vaikka oonkin ihan sun scenen messissä, niin mua semisti häiritsee tästä blogista löytyvät selkeät virheet. Miten sitä kehtaa väittää jotain, jonka varmuudesta ei tiedä?

  VastaaPoista
 7. Ja kyllä muuten tuottaa, MUUNMUASSA sitä varten.

  Voit itse googlata ja katsoa tuloksia mikäli sua kiinnostaa nippelitieto. Tai sitten voit kuunnella kehoasi ja katsoa mitä se vastailee.

  Luolamiestason esimerkki taas saadaan näin:

  Mene d-vitamiinivajareissa valkoihoisena aurinkoon ruumis paljaana ja ole vähintään tunti. Rupeaako punottamaan?

  Toista sama koe niin että olet optimaalisilla D-vitamiini tasoilla - ja eikö enää iho punotakkaan?

  Jos sulla on tarve saada tieteellistä dataa niin vaihda ihmeessä blogia!

  Ja mitä, miten kehtaa? Ihan hyvin, omalla nimellä, naamalla ja kuvalla. Siten sitä kehtaa.

  Vaihda blogia hyvä mies, tää ei selkeesti oo sulle!

  Moimoi! ^_____^

  VastaaPoista
 8. Markus, ei mun tarkoitus ole olla ns. negailija (enkä meinaa tehdä ko. koetta - pidän Deetasoni korkeella. Luulempa, että karotenoidit ja muut antioksidantit suojaa tehokkaasti, niin ne suojas mua kun menin talveksi intiaan, enkä palanut - toki jo sitä ennen oon parivuotta ottanut n. 5000iu/päivä)

  Sulla on hyvä blogi - enkä oo vaihtamassa, vaan just tutustumassa. Paljon hyvää settiä, josta on tarkoitus ottaa oppiakin.

  VastaaPoista
 9. Juuh, no mutta tervetuloa tsekkaileen sitten vaan :)
  Ja kiitos kehuista, eiköhän me kaikki parhaiten opita toisiltamme.

  VastaaPoista