keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Tämän blogin lukijoista tulee automaattisesti Suomen onnellisimpia ihmisiä!

Share
Jos intresseihisi kuuluu ainainen kokonaisvaltaisen hyvä ja onnellinen olo, menestyminen sekä vapaus, voit onnitella itseäsi. Olet löytänyt oikeaan paikkaan! Paketoin parhaat jutut samaan, suhteellisen tiiviiseen pakettiin. Sinun ei tarvitse seurata miljoonaa eri juttua pysyäksesi ajan hermoilla. Mä voin tehdä sen sun puolestasi. Jos taas olet kiinnostunut seuraamaan, perusta sinäkin blogi! Tai jokin muu kanava jossa jaat oppimaasi. Se hyödyttää aivan kaikkia osapuolia.

Mikäli seuraat blogiani ja koitat siinä kertomiani pieniä vinkkejä, et yksinkertaisesti voi olla hyötymättä vaivannäöstäsi! Kun olet saanut apua minulta, en kaipaa kunniaa avustani. Kunnia kuuluu mahtaville opettajilleni.

Näen jo nyt, miten vuoden päästä olen kerännyt tänne menestystarinoita toisensa perään. Jos luet tätä nyt jostain nuhruisesta kellarista käsin 5v vanhalla juuri ja juuri toimivalla "läppärillä", voikin olla että vuoden päästä luet tätä vaikka Hawaijilla riippumatosta käsin vaikkapa iPadilla. Tai ihan missä vaan ja millä vaan; mikä ikinä sopii omaan kohtaasi siinä aivojen slotissa missä lukee: Aseta unelmat tähän.

Useimmilla ihmisillä tuo kohta on tyhjä, eikä sitä "keretä" täyttää missään kohtaa. Hektinen elämä on niin täynnä kaikkea mukatärkeää, ettei keretä edes miettimään sitä omaa itseään ja sen tulevaisuutta. Jos et unelmoi, poljet paikoillasi. Mikäli taas unelmoit, ne käyvät toteen. Miten niin?

En tiedä. Niin vain käy. Se, että miten se käy, ei ole oleellista. Kunhan vain niin käy, eikö niin?

Itselläni on nykyään jatkuvassa käytössä maailman parhaat gurut opettajina, joiden parhaita sekä käytännöllisimpiä oppeja tulen jakamaan sitä mukaa, kun niitä itse opin käyttämään sekä hyödyntämään. Teen tämän siksi että kun opetan oppimani eteenpäin, en milloinkaan voi enää unohtaa oppimaani! Jo nyt näen aivan valtavia tuloksia, vaikka en käytännössä ole tikkuakaan ristiin laittanut.

Olen tehnyt aivan valtavan paljon asioita, mitkä voisi jostain vaikuttaa "työltä", mutta itse olen nauttinut joka ikisestä hetkestä! Opiskelen vain sitä mikä sillä hetkellä kiinnostaa mua eniten. Mitä enemmän sitä teen, sitä enemmän saan aikaan. Uskomatonta mutta totta. En edes myy yhtään mitään ja silti pärjään nyt paremmin kuin koskaan aiemmin. En ole tienannut sinänsä paljoa, vaan saanut pikemminkin ilman mitään välillistä, eli rahaa. Lisäksi mahdollisuudet jotka ovat kaskummaa auenneet, ovat rajattomat. On itsestäni nyt kiinni miten sen käytän. Jäänkö polkemaan paikoilleni vai valitsenko mielummin unelmani? Arvaa! :D

Valitsen unelmat!

Luennot alkavat pian ja sitä varten tarviikin laittaa sitten firma pystyyn. Siistiä, katsotaan miten vähällä byrokratialla onnistun homman hoitamaan. Haluan tietenkin pärjätä mahdollisimman minimaalisella määrällä muinaishistoriallista, melkein jo lennossa fossilisoituvaa paperisotaa.

Nyt se on kuitenkin järkevä askel yhden unelman toteutumiseen, joten opinnot synteettisen monimutkaisista firmanperustamisjutuista ovat alkaneet. Mielenkiintoista kuinka yksinkertaisista asioista on saatu niin vaikeita. Ei ihme, että "nykyään" (tätä hetkeä ennen) yrittäijiä tulee yleensä vain perheistä, missä on yrittäjätaustaa. Duunaritaustaiset pelotellaan pois bisnesjargonilla ja mukamonimutkaisilla koukeroilla. Mukaan vaan rohkeasti. Oma visio konkreettiseksi. Aloita jo tänään!

Mä en voi muuta kuin ONNISTUA unelmissani, sanoi kuka tahansa mitä tahansa.

Jos teet hommasta julkista (se on kaikkein tehokkainta itsesi ja muiden kannalta=WINWIN), muista että et saa pahastua siitä, jos joku julkaisee sinua koskevia juttuja ivallisessa mielessä. Se kaikki on ilmaista mainosta ja yleensä kusipäilläkin on hyviä tyyppejä ystävissään, jotka kiinnostuvat omasta sanomastasi ja alkavat pitää ivaajaa idioottina.

Joku sanoi että "tulet päätymään katuojaan" kun lopetin päivätyöt vailla uutta vakiduunipaikkaa. Niin joo, varmasti jos noin ajattelee. Tuosta huvittuneena itsekin vitsailin aiheesta, mutta pelkästään positiivisessa mielessä ja ajatellen "Sun logiikalla ehkä kyllä, sä kyllä päätyisit".

Jos haluat menestyä, et voi tyytyä tavanomaiseen. On pakko kurkotella kuuhun. Saat mitä haluat = jos haluat justiin ja justiin pärjätä, luultavasti pärjäät. Jos taas haluat "vähän enemmän", saat sen. Kaikki on kiinni omista ajatuksistasi ja visioista pääsi sisällä. Älä näe itseäsi missään nimessä huonompana kuin muut. Kuvittele että ihannoimasi julkkis tulee ehkä hyvinkin pian pyytämään sinulta nimikirjoitusta. Näin siis saat delegoitua senkin vaivan: Samalla saat hänen nimmarinsa ja taas yksi unelma on toteutunut! ;D

Tulevaisuuden johtajat tarvitsevat yhden tärkeän neuvon. Tee vain sitä mitä rakastat, älä mitään muuta. Silloin voit vain onnistua. Sinulle ei tule ketään surkeaa työntekijää töihin, koska otat vain ne ketkä on kaikista kovimpia juuri siinä hommassa. Ne kellä on kaikista palavin intohimo siihen mitä he tekevät. Sä annat niille maailman parhaat edut, siten saat automaattisesti maailman parhaat työntekijät. Eivät kaikki unelmoi yrittämisestä, vaan oikein mielellään ovat hyväetuisessa ja -palkkaisessa "työvirassa".

Heti kun hommasta loppuu hauskuus, tulokset alkavat laskemaan. Tämä näkyy yleisesti nykyään taloudessa jossa ainaisesta kasvusta on tehty pakko. Vapaampi malli taas sallii vaikka vuoden sapatin Balilla, mikäli alkaa tuntua siltä. Senkin voi ottaa opintomatkana, vaikka käytännössä juhlisikin koko reissun ajan, maailman parhaita ruokia syöden ja juomia juoden!

"Travelling is the best education there is!"
-David Wolfe

Kuten ravitsemusasioissa, tässäkin on syytä kääntää kaikki taas päälaelleen. Töissä pitää olla HAUSKAA! Jos siellä ei ole, teet väärää työtä. Lopeta se välittömästi, tai tuhoat itseäsi sekä muita sillä että et anna kaikkeasi sille työlle joka saattaa olla jonkun toisen unelma. Usko itseesi, koska jos et tee niin, niin ei tee kukaan muukaan. Kun taas uskot, muutkin alkavat uskomaan.

Muutaman vihamiehen saatat saada, mutta kaikki on sen arvoista. Ne vihamiehetkin huomaa, kuinka paljon ne tekee hallaa jokaiselle, joka saa osuutensa niiden vihasta. Kaikkein eniten ne kärsii kuitenkin itse. Pidä huoli siitä että olet rehellinen ja uskalla sanoa se mitä ajattelet, oli kyseessä kuinka "arvokas" henkilö tahansa.

Jos pelkäät, että he yrittävät ehdoin tahdoin tuhota sinut, olet väärässä ja pelkosi on turha. Voit lopettaa pelkäämisen saman tien ja keskittyä olennaiseen, eli unelmasi toteuttamiseen. Vaikka vihaajat tai haterssit ovatkin yleensä erittäin negatiivisia ihmisiä, aivan totaalisen tyhmiä he eivät ole. Heiltä vain puuttuu se yksi tärkeä oivallus: Entä jos sittenkin koittais nyt hyvän kautta?

Vihaaja ei yritä lopullisesti tuhota sinua, koska hän ampuisi itseään jalkaan AINA kun näin tapahtuisi. Sitä saattaa joku pari kertaa kokeilla, mutta siihen se sitten jää. Ei kukaan ole niin idiootti että rakastaisi epäonnistumista niin paljon että pyhittäisi elämänsä sille. Muista että vihaajalla on aina elämässään jotain jollain osa-alueella vialla, sinä et välttämättä liity siihen mitenkään. Sinä olet vain kanava johon viha purkautuu. Älä siis stressaa parista inisevästä hyttysestä vaan anna mennä, täysillä.

Vihaajat ovat usein samoja ihmisiä ketkä vihaavat vähän kaikkea muutakin: viha kasvattaa vihaa ja kierteestä on mahdoton päästä ennenkun tajuaa jutun juonen: LOPETA vihaaminen ja ala rakastaa jotain. Jotain mikä vie kohti unelmia eikä ammottavaa kuilua. Sun unelmahommassa sä et voi olla huono. Jos se kiinnostaa sua oikeasti, tulet olemaan siinä yksi kovimmista ikinä. Ymmärrä se nyt, saat KAIKEN mitä haluat. Koulussa valehdeltiin.  

Unelmat on se seikka, joka loppupeleissä pelastaa maailman.

Kun sulle vittuillaan, opettele konversoimaan se negatiivinen lataus positiiviseksi. Ajattele että tuo on merkki siitä, että sut on huomattu. Et voi menestyä ellei sua huomata, valitettavasti. Voit käyttää alteregoa tai tuotteistaa itsesi täysin, mutta nykyään ihmiset kiinnostuu oikeista ihmisistä, ei mistään nimimerkeistä tai kylmistä tavaroista. Tällähetkellä on vielä mahdollista saada vihamiehiä, tulevaisuudessa ei. Ne ketkä tulevaisuudessa olisivat niitä vihaajia, eivät tule näkemään tulevaisuutta (ainakaan mitään hirveän valoisaa).

On tärkeä muistaa, että jos olet hyvis, olet myöskin muiden hyvisten ympäröimä. Saat täysin varmasti muilta tukea, mikäli tilanne alkaa vaikuttaa kriittiseltä jonkin asian suhteen. Sinun ei tarvitse edes pyytää tai anella; näin vain tapahtuu. Hyvät pitää aina toistensa puolta kun taas pahat tuhlaa energiaa tappelemalla kaikkia vastaan, jopa muita pahiksia. Muista että jos olet hyvis (eli tarkoituksesi on jättää maailma aikanaan parempana paikkana - tarkoituksesi on tehdä osuutesi maailman parantamiseksi, eikä ottaa osuutta siitä kaikesta muiden luomasta hyvästä), ja jos joskus joudut tukalaan tilanteeseen ja epäilet että voisin olla avuksi, ota yhteyttä! Autan mielelläni myös henkilökohtaisesti!

Näen jokaisen vastustajani pienenä rähisevänä villakoirana joka ei ole yhtään sen kummempi kuin kukaan muukaan. Jokainen on tasavertainen, kuten olen aiemmin maininnut. Vastustajan aiheeton viha vaan tekee hommasta niin koomista. En aidosti halua kenellekään mitään pahaa, koska jos näin tekisin, se kostautuisi omassa elämässäni. En halua pahaa myöskään pahimmalle vihamiehelleni. Haluaisin että he vain päivittäisi näkemyksensä nykyaikaan. Oikeasti sitä muutosvastarintaa ei edes ole niin paljon kun luullaan, kokoajan ihmiset alkavat itsenäisesti ajattelemaan enemmän ja enemmän.

Jokaisella on jokin taito, visio tai kyky, joka tuo heille ikuisen vaurauden!

Täytyy vain miettiä, mikä se on ja miten rakentaa se sellaiseksi, että se mahdollisimman pienellä vaivalla tuottaisi mahdollisimman paljon hyvää muille ihmisille. Sen kummallisempaa se ei ole. Jos haluat oikeasti vaikuttaa maailman ongelmiin, älä valita vaan tee jotain! Ihan sama mitä, kunhan teet. Tekosi palkitaan! Itse valitin ennen enkä menestynyt. Olin tarkemmin ajateltuna aika luuseri lammas, joka antoi käyttää itseään hyväksi kilteyttään. En ollut osannut käyttää vahvuuksiani oikein, enkä tiennyt osaavani jotain mitä nyt tiedän. Ainut mitä tarvitsin oli muistiinpanovälineet, viikko ja maailman parhaita fiilistelyhetkiä ikinä. Maailman laadukkaimmat ruoat ja huippuhyvät lähdevedet. Ravinnosta lisää tulevassa huippupostauksessa.

Helpointa menestyminen on hyviksille, mutta mahdollista myöskin nykyisille pahiksille. Hyviksen ei tarvitse kuin toteuttaa itseään, mutta pahiksen täytyy pyytää ensiksi anteeksi jotta se saisi uskottavuutensa takaisin ja se ei monelle ole mikään maailman helpoin asia.

On erittäin tärkeää ymmärtää, että jos haluaa menestyä, et voi olla kohtaamatta vastustusta. On vain kyse siitä, miten näet vastustajasi. Seuraavan kerran kun joku avautuu sun tekemisistä, kuvittele henkilö pienenä villakoirana jolla on paha päivä. Piristää kummasti ja saapa joskus myös itkunaurut aikaan kun asialla tarpeeksi fiilistelee. Oli henkilö sitten kuinka menestynyt tahansa, jos se ei tajua elämän perusasioita, jossainvaiheessa tullaan viemään ja kovaa. Ei kannata manata kyseistä henkilöä sen enempää, koska silloin alat taas itse vetää negatiivisuutta puoleesi. Keskity siihen hyvään fiilikseen ja leiki mielikuvillasi. Maailma on sun.

Mun tavote on luoda tästä blogista ei yhtään vähempää kuin paras ikinä, ja olen täysin vakuuttunut siitä, että monet tulevat hyötymään suuresti jakamastani infosta.

3kk aikana mun toiveista on toteutunut kolme sellaista, jota en ennen ikinä uskonut mahdolliseksi. On kova juttu kun uskoo siihen että se elämä on sun omissa käsissä, eikä kukaan omista sua. Ei edes valtio, vaikka sulla onkin niitten antama rekisterinumero sun rekkarissa, eli henkkareissa.

Ajattele kuinka absurdi ajatus: Toteuta unelmiasi ja tienaa sillä elantosi. :D
Se on mun ammatti.

Se on myös sun, jos niin haluat.

Jos pidät tästä artikkelista ja arvelet, että tästä voisi olla sinulle tai muille hyötyä, olisin erittäin kiitollinen mikäli voisit jakaa tämän vaikka Facebookissa tai Twitterissä ystävillesi. Se on aivan mahtava keino kiittää minua tämän artikkelin jakamisesta kanssasi! :) 

Kiitos!


Kuvalinkki I

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti