keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Kaksi metodia vaurastumiseen

Share
1) Ensimmäinen on se, että luot jotain niin arvokasta, että siitä maksetaan sinulle rahaa.

2) Toinen on se, että luot jotain arvokasta ja otat siitä korvauksen jonain hyödykkeenä, ilman rahaliikenteen välikättä.

Tämä '2)' on se vaihtoehto joka myöhemmin mahdollistaa myös ensimmäisen kohdan toteutumisen. Molempia yhdistää se, että ne syntyvät tekemellä sitä, mistä nautit eniten, koska automaattisesti olet siinä huippuhyvä!


Jos pidät tästä artikkelista ja arvelet, että tästä voisi olla sinulle tai muille hyötyä, olisin erittäin kiitollinen mikäli voisit jakaa tämän vaikka Facebookissa tai Twitterissä ystävillesi. Se on aivan mahtava keino kiittää minua tämän artikkelin jakamisesta kanssasi! :)


Kuvalinkki

1 kommentti:

 1. Tuli muutama kysymys ja haluttiin esimerkki omasta elämästäni:

  Itsellänihän se mun 'the thing' on nää safkajutut ja niistä kiinnostuneiden ihmisten valmennus. Tiettyhän aihe kiehtoo paljon kokonaisvaltaisemminkin, mutta tällähetkellä fokusoidun noihin luentoihin.

  Esimerkki tästä että miten kohta 2) auttaa kohdan 1) toteuttamisessa:

  Pidän luentosarjan jossain ja saan palkaksi maailman parhaan blenderin, mutta en yhtään rahaa.

  Blenderi taas on mulle huipputärkeä työkalu, jonka avulla pystyn pitämään yhä laadukkaampia luentoja & koulutuksia + demoja ihmisille ympäriinsä. Kun siis saan tärkeän työkalun vastineeksi omasta luentosarjasta, olen käytännössä saanut noin 1000e rahaa.

  Tuon rahan laittaisin muutenkin blenderiin, joten paljon parempi se on noin päin. Tällähetkellä kärvistelen vielä surkealla markettiblenderillä.

  Tuo tärkeä työkalu auttaa mua siis toteuttamaan yhä laadukkaampia luentoja -> lisää mun kysyntää -> mahdollistaa kohdan 1) toteutuksen.

  Moni maksaa mielummin tavarana kuin rahana. Raha on joskus vain turha välikäsi.

  Tää sama vois toimia ihan kaikille. Kun saat palkaksi jotain, minkä avulla susta tulee vieläkin parempi, saat tietty myös mahdollisuudet menestyä paremmin omalla alallasi.

  VastaaPoista