perjantai 11. helmikuuta 2011

Rawktheplanet

Share

Liitykää Rawktheplanet -nimiseen Facebook-yhteisööni jossa jaan videoita, kuvia, artikkeleita ja vinkkejä vielä blogiakin kokonaisvaltaisemmin samojen aiheiden ympäriltä kuin blogissakin. Jatkossa tiedotan siellä myös tapahtumista, joiden yhteydessä saattaa törmätä minuun.

28. päivä helmikuuta mennessä liittyneiden kesken arvotaan maailman laadukkaimpiin ja parhaisiin superfoodbrandeihin lukeutuvan Sunfiren Rainforest Rush -'hifiviherjauhe', joka viimeistään näyttää sen voittajalle, mitä superfoodit voivat oikein yhdisteltynä saada aikaan. Erittäin energisöivä, tasapainottava, UPLIFTING, inspiraatioryöppyjä aiheuttava ja kokonaisvaltaisen loistava, kirkastava 'super-brainfood'! Ja en siis myy sitä vaan ANNAN! :D

Tämän kun yhdistää saman firman Chocolate Blissin sekä Puhdistamon Tocon + lähde- tai kookosveden kanssa, sekä makeuttaa oman makunsa mukaan mieleisillänsä hifimakeuttajilla (luomuhunaja, palmusokeri, vaahterasokeri, vanilla-agave, clear agave, stevia, yacon-siirappi, vaahterasiirappi, koivusokeri yms.), saa aikaan yhden maailman helpoimmista ja parhaista suklaajuomista ikinä!

Toimii yksistäänkin oikein loistavasti, varsinkin 'aamudrinkkiin' yhdistettynä. Tämän avulla päivästä tulee yksinkertaisesti täydellinen. Omia lempituotteita ehdottomasti!

Voin todellakin suositella Sunfiren kaikkia tuotteita! Ne on oikeastaan tällähetkellä laadukkaimipia mahdollisia mitä Suomesta voi saada!

Fitnessfirst on myös muutenkin Suomen ehdottomasti parhaimpia paikkoja, mistä voi tilata maailman ravinnerikkaimpia ja laadukkaimpia ruokia edullisesti! Suosittelen oikein lämpimästi.

Superfoodien lisäksi tuolta löytyy aivan loistavia vaihtoehtoja kaikelle naposteltavalle, mutta rawfood-versioina!

Kiitos sinulle taas, palataan pian asiaan! :)

7 kommenttia:

 1. Terve Markus, hauska että sinäkin blogaat ja pidät facebook-ryhmää ihan tosissasi! :) Täällä Vaasassakin voi vielä tapahtua melkoisia ruokatottumuksien muutosta tätä menoa - kun itsekin sais ne pahat tavat pois päiväjärjestyksestä. Pelkkä laatu käytettynä milloin sattuu ja liikunnan puutteessa ei takaa lainkaan optimaalista terveyttä.

  Muutama kommentti tekstiisi.
  -tekis mieli kokeilla noita viherjauheita. Niissä vain on yksi vakava ongelma: alfalfa. En usko sen sopivan O-veriryhmälle kovinkaan hyvin. Silti haluan osallistua arvontaan, vaimoni voisi hyötyä merkittävästi tuosta pussista :)
  -miksi palmusokeri on hyvä makeutusaine? Palmuöljy ainakin on huono rasva ;)
  -mainitsit vaahterasokerin kahdesti
  -Sunfire on kieltämättä loistavaa. Jostain syystä tykkään silti enemmän Puhdistamon kuin Pristinen riisinlesejauheen mausta.

  VastaaPoista
 2. Moikka Tuomo tätäkin kautta! :)

  Kiitos palautteesta, korjasin ton typon jossa toisen vaahtera-sanan perään piti tulla -siirappi!

  Itse en oo perehtynyt veriryhmädietteihin senkummemmin, vaan syön hyvin pitkälti mielihaluni mukaan. Jos tiedän jonkin olevan epäyhteensopiva kroppani kanssa, jätän sen väliin. Tosin sellaisia tuotteita on tosi harvassa. En pidä rajotteista ja tuollainen tieteellisempi rajoittaminen ei vain oikein iskostu mulle :)

  Palmusokeri on yksi maailman vanhimmista makeutusaineista, se on todella ekologinen, sillä on alhainen GI (vain 30-35), mukana on suhteellisen runsaasti mineraaleja jne jne.

  Paras puoli siinä on kuitenkin se MAKU ja FIILIS mikä siitä tulee! Ei sokerihumalaa vaan hyvinkin tasapainoinen olo, epätyypillinen makealle. Ei lainkaan huono, millään tavalla siis.

  Puhdistamon Toco on mielestäni kans parasta. Kerran tilasin jenkeistä tota Sunfiren vastaavaa, mutta puhdistamo vei kyllä voiton kun sitä pääsi maistamaan :)

  VastaaPoista
 3. Mutta ei millään pahalla siis Sunfiren riisinleseeseen, hyvää sekin on kun siihen tottuu. Uudelleensuljettavista pusseista vaan välillä (Sunfire, CocoVi) tuppaa runsaammalla käytöllä hajoamaan ne sulkimet - irtoaa toisesta reunasta, joten sitä ei saa enää ihan tiiviiksi.

  Kiitos palmusokeribriiffauksesta :) hyvän näköistä se ainakin Ekosopissa oli, mutten vielä ostanut :D tuota, onko Yacon sun mielestä fiiliksen puolesta yhtä hyvä? Ettei ole yhteensopimaton hypoglykeemikolle? Olen nimittäin tullut siihen tulokseen, että en varmaankaan ole diabeetikko, mutta hypoglyykeemikko kylläkin (verensokeri ei nouse helposti kovinkaan ylös, mutta laskee korkealla GI:llä äkkiä hyvin alas).

  VastaaPoista
 4. No ei Suomella hyvin mene jos Fitnessfirst on paras paikka tilata... Kuukausi sitten tilattu, pakettia ei näy eikä sähköpostitiedusteluun vaivauduta vastaamaan, joten itse en suosittele kovin lämpimästi.

  VastaaPoista
 5. Itselläni on aina onnistunut asiointi täysin ongelmitta.

  Luulempa että sun tapauksessa on sattunut joku isompi virhe ja varmasti saat myös hyvityksen siitä? Uskoisin näin.

  VastaaPoista
 6. Oon kuullut muiltakin etteivät ole saaneet tämän vuoden puolella tekemiään tilauksia, joten näyttäis olevan isompi häikkä siellä FF:n päässä. Ei se viivästys mitään jos siihen on hyvä syy, mutta sen verran asiakaspalveluhenkeä pitäis kyllä löytyä, että viivytyksestä tiedotetaan tilaajille. Jos ei oma-aloitteisesti ehdi/viitsi, niin herranjestas edes siinä vaiheessa vastataan sähköpostiin kun asiakas itse kyselee perään!

  VastaaPoista
 7. Jaahas, harmittava juttu kyllä. Itselläni ei ole mitään kytköksiä sinne suuntaan muuten, lätkäisin vaan heidän bannerinsa tohon kun oon ollut niin tyytyväinen tähänastiseen palveluun.

  Eiköhän kyseessä liene joku tilapäinen häiriö jossa luonnollisesti lopussa molemmista osapuolista tehdään tyytyväisiä.

  VastaaPoista