keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Rajapyykki

Share
Tietty rajapyykki on nyt saavutettu ja innostavasta palautteesta oppineena aion tästälähtien yrittää tiivistää tekstiä, että lukukokemus säilyisi miellyttävänä mahdollisimman monelle.

Monilla ei ole aikaa lukea mitään maratoni-postauksia, joten tästälähtien pyrin keskittymään entistä laadukkaampaan sisällöntuotantoon.

Päivän vinkki:

Älä pelkää mokata!

Jos pelkäät mokaamista, et voi koskaan onnistua. Itse olen mokaillut jatkuvasti, mutta myöskin oppinut sitä kautta enemmän kuin koskaan. Itsensä pitää laittaa likoon, mikäli aikoo pärjätä. Sanoo kuka muu sitten mitä tahansa, tämä on fakta. 

Jos et tee virheitä, et ole aito. Menestymisen edellytys on se että uskallat mokata. Universumin toiminta ei lakkaa yhteen mokaan. Jos pelkäät mokaamista, houkuttelet sitä luoksesi ja mokailet jatkuvasti. Kun olet sinut asian kanssa ja ajattelet että "hälläväliä jos mokaan, kaikki tekee niin välillä", mokaaminen loppuu. Ja vaikka tuliskin vielä joku moka, se ei tunnu missään ja voit vain nauraa itsellesi sekä keskittyä olennaiseen, eli niihin unelmiin.

Mokaamisen pelon sijasta, keskity onnistumisesta innostumiseen.


Jos pidät tästä artikkelista ja arvelet, että tästä voisi olla sinulle tai muille hyötyä, olisin erittäin kiitollinen mikäli voisit jakaa tämän vaikka Facebookissa tai Twitterissä ystävillesi. Se on aivan mahtava keino kiittää minua tämän artikkelin jakamisesta kanssasi! :)

Kiitos!


Kuvalinkki I

6 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Uskoisin että tää riittää:

  Moni "mokailija" (itseni mukaanlukien) ajattelee, että on syntynyt sellaiseksi ja se on kohtalo, siis mokata menemään oikein antamuksella.

  Se mikä tähän saattaa auttaa, on itseasiassa aika yksinkertaista:

  Sä oot ehkä OLLUT joskus sellainen, mutta et ole enää! :)

  Jätä se historiaan ja ajattele että nyt tiedät mistä se kaikki johtui, oot siis oppinut niistä mokista. Älä näe itseäsi mokaajana vaan onnistujana.

  Sä et oo mokaaja, vaan olit. Nyt oot onnistuja! :)

  VastaaPoista
 3. Eli siis joskus ajattelin noin. Sitten kuulin tämän ja pahimmat mokat on jäänyt tekemättä.

  Tokihan niitä voi tulla vielä mutta tulkoot! Otan niistä kaiken hyödyn irti. Tiedän että jokatapauksessa tuun onnistumaan enemmän kun mokaamaan! :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Haha :DD

  Jos joku toinen kärsii omista mokista, on se toki ikävää mutta harvoin maailman pyöriminen lakkaa siihen :)

  Hyvät tyypit ymmärtää kyllä, kelle vaan voi sattua sellasta. Ei kannata turhaan pelätä sellasia! ^___^

  VastaaPoista