sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Askeleet kohti vapautta pt. II

Share

Kämppä myyty, nyt saan vihoin viimeisteltyä tämän vaiheen; hankittua kaikki mahdolliset aparaatit ja värkit mitä vain voin fiilistelyissäni tarvita. Toisaalta pääsen eroon myös kaikesta siitä turhasta roinasta ja kräästästä, mitä vanhan minäni mukaan on aikoinaan tarttunut.

En oo ikinä vielä matkaillut euroopan ulkopuolella ja nyt on pakko toteuttaa yks lapsuuden haave: Thaimaa kutsuu. Tähän vaiheeseen sopii tommonen 2vko nopee pyrähdys, joten saa nää kaakkois-aasian villeimmät kohteet jäädä vielä toistaiseksi rauhaan mun osalta. Myöhemmin sitten :)

D-vitamiinitankkaus, väri pintaan ja superduper -fiilistelyä. Katotaan missä jamassa thaikkujen fooditilanne on! Tarkotus pari vk vähän vaihtaa mestoja ja tseikkailla, vaikka lyhyt aika onkin.

Kattoo nyt minne 'tuuli, tuuli kuljettaa' ^____^

3 kommenttia:

  1. Mahtavaa reissua! En osaa muuten sanoa Thaimaan raakatilanteesta, mutta hedelmäthän siellä on upeita. Omasta kokemuksesta tiedän, että Koh Samuilla eli Kohin saarella on paljon jooga-, meditaatio- yms. keskuksia. Itse asuin joogaopettajakoulutuksen aikana Absolute Sanctuaryssa. Siellä oli joogakeskus ja terveyskylpylä detox-hoitoineen. Paikan ravintola Love Kitchen oli hyvin pitkälti raakapainoitteinen! <3 <3 Ja oi niitä pirtelöitä! Oma suosikkini oli Happy Belly: tuoretta ananasta, inkivääriä ja korianteria. Silkkaa nautintoa ja blissiä. <3 <3 <3

    VastaaPoista