sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Jokainen ihminen on maailman paras!

Share
Jokainen ihminen on maailman paras jossain. Jokainen ihminen on aivan tasan yhtä voimakas potentiaaliltaan, ero on vain siinä että kuinka paljon siitä potentiaalistaan uskaltaa käyttää. Sinä olet aivan yhtä potentiaalinen ihminen tulemaan maailman rikkaimmaksi ihmiseksi kuin esimerkiksi Bill Gates.

Se, mikä erottaa niin sanotusti "normaalin" ja erityisen menestyneen ihmisen toisistaan on ajattelutapa.

Menestyneet ihmiset näkevät maailman vähän eri kantilta. He eivät uhraa ajatuksiaan turhuuksiin vaan optimoivat ajankäyttönsä perustallaajaa huomattavasti paremmin.

Homman ei kuitenkaan tarvitse olla mitään puista rutiinia tai luopumista. Riittää että teet yhden ratkaisevan lisäyksen elämääsi. Peliliikkeen, joka on ilmainen, käytännössä vaivaton ja jokaiselle erittäin helppo toteuttaa.

Löydä oma timanttikaivoksesi siis ilmaiseksi tämän yksinkertaisen vinkin avulla! Koska et joudu ostamaan mitään, et voi menettääkään mitään joten mikset kokeilisi?

Kun kirjoitat viikon ajan kaikki vähänkään potentiaaliset, jopa pähkähullut ajatukset ja ideat ylös, tulet huomaamaan että se vaikuttaa elämääsi erittäin suuresti - ja pelkästään positiivisesti.

Pidä muistiinpano-ohjelma aina auki kun olet tietokoneella!


Tee myös silloin tällöin varmuuskopiot tietokoneelle ylöspanemistasi teksteistä! Muista säilyttää aina vanhat "suttupaperit", koska et voi tietää milloin kohdallesi tulee tilanne, jossa jokin vanhoista ideoistasi olisi nyt kultaakin kalliimpi.

Lisäksi kun pitää huolen siitä että kirjoittaa ylös ainoastaan positiivisia asioita, voi milloin tahansa piristää itseään pikaisesti lukaisemalla läpi vanhoja tekstejä.

Varmuuskopioimalla et vahingossakaan hukkaa ainuttakaan kallista ajatustasi mihinkään. Neuroottiseksi asian kanssa ei kuitenkaan kannata ryhtyä; Jos kirjoituksesi, ideasi tai ajatuksesi on oikeasti timanttiluokkaa, se tulee takaisin aivan varmasti. Viimeistään sitten kun voisit sitä eniten hyödyntää. Maailma on ihmeitä täynnä.

Sama pätee aivan mihin tahansa ajatukseen. Jos käy niin köpelösti, että joskus hukkaat timanttisen ajatuksesi jota et jostain syystä kerennyt kirjata ylös, riittää että tarpeeksi sinnikäästi haluat taas muistaa sen!

Jos käytät Applen valmistamaa tietokonetta, avaa nyt heti Tarralaput -niminen ohjelma, äläkä sulje sitä enää koskaan, ikinä, milloinkaan. Pidä se aina auki! Windows -ympäristössä vanha ja tuttu Notepad kelpaa myös hommaan mainiosti. Linux-ihmiset löytävät sopivia muistiinpanoihin soveltuvia kevyitä tekstieditoreita netistä ilmaiseksi pilvin pimein! Tomboy taitaa olla yksi suosituimmista. Jos asiaan haluaa paneutua vieläkin syvemmin ja lisäominaisuudet kiinnostaa, voi kokeilla myös monelle alustalle löytyvää Evernote:a.

Viikon muistiinpanokokeilun jälkeen on sinusta itsestäsi kiinni, haluatko jatkaa tätä. Jos haluat, niin onneksi olkoonJoudut nyt palkitsemaan itsesi siitä että kokeilit vinkkiä joka takuuvarmasti tuo sinulle lisää vaurautta elämääsi. Lue vaikka viikon ajalta kaikki tekstit läpi ja hymyile. Ellet ole vielä saanut mitään konkreettista niin kohta saat, aivan varmasti.

Kun olet todennut tämän toimivan kohdallasi on aika kiittää. Kiitä itseäsi siitä että johdattelit itsesi toteuttamaan tämän vinkin ja panostit siihen hieman aikaasi. Nyt saat tuon panostuksen moninkertaisena takaisin! Se on palkintosi tästä kokeilusta.

Älä mieti nyt että "Aloitan huomenna joo, huomenna sitten heti aamusta......."
Ei niin, vaan aloita heti. Nyt

Pieni ennustajaeukko sisälläni sanoo että 99% varmuudella luet tätä tekstiä tietokoneella, älypuhelimella tai tabletilla. Avaa siis joku teksturi nyt heti, ja ensimmäisen idean mieleen tulessa anna palaa! Joskus hommasta saattaa tulla melkoista sarjatulta.

Jos pidät tästä artikkelista ja arvelet, että tästä voisi olla sinulle hyötyä, olisin erittäin kiitollinen mikäli voisit jakaa tämän artikkelin vaikka Facebookissa tai Twitterissä ystävillesi. Se on aivan mahtava keino kiittää minua tämän artikkelin jakamisesta kanssasi! :) 

Kiitos!

Kuvalinkki I  Kuvalinkki II  Kuvalinkki III  Kuvalinkki IV

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti